تهران- ایرنا- کمیسیون مرکزی انجمن های عملی دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی با درخواست تاسیس ۱۰ انجمن علمی، ادبی هنری و دانشجویی موافقت کرد.

به گزارش روز دوشنبه دانشگاه آزاد اسلامی، دومین جلسه کمیسیون مرکزی انجمن های عملی دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی با حضور بابک نگاهداری، رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان برگزار شد.
در این جلسه ۱۳ درخواست تأسیس انجمن علمی، ادبی هنری و دانشجویی در سه گروه فنی- مهندسی و کشاورزی، علوم پزشکی و علوم انسانی که از سوی واحدهای دانشگاه ارسال شده بود، مورد بررسی قرار گرفت و در مجموع با ۱۰ درخواست موافقت شد.
محمدمهدی جوکار، مدیرکل هدایت و توانمندسازی دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در این جلسه برنامه عملیاتی و شاخص های تدوین شده انجمن های علمی را با توجه به رویکرد جدید باشگاه ارائه داد.
وی همچنین خواستار تسهیل فرآیندهای اداری انجمن‌های علمی، تخصیص بودجه مناسب جهت فعالیت انجمن‌ها و همچنین فضا و امکانات اداری مناسب مشتمل بر تجهیزات و ملزومات اداری شد.

اختصاص کد اخلاق به ۵۰ واحد دانشگاه آزاد 

  ۵۰ واحد دانشگاه آزاد اسلامی در ۲۴ استان کشور دارای کد کمیته اخلاق سازمانی از معاونت علوم پزشکی این دانشگاه هستند.

یازدهمین جلسه کمیته اخلاق دانشگاهی معاونت علوم پزشکی آزاد اسلامی به ریاست محسن نفر، معاون علوم پزشکی این دانشگاه در سازمان مرکزی برگزار شد.
در این جلسه با اعطای کد اخلاق به هفت واحد دانشگاهی متقاضی شامل تهران مرکزی، بهبهان، تربت جام، سنندج، خمینی شهر، بندرعباس و ابهر که مدارک و مستندات ارسالی آنها در این جلسه مورد تأیید قرار گرفت، موافقت شد.
این کدها در سامانه ملی کمیته اخلاق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به آدرس ethics.research.ac.ir به ثبت رسیده است.
بنا بر اعلام دانشگاه آزاد اسلامی، تاکنون برای هفت هزار و ۲۱۱ مقاله، طرح های پژوهشی و پایان نامه های واجد شرایط کد کشوری اخلاق صادر شد.
بیشترین کدهای اخلاق اختصاص داده شده به این پژوهش ها به ترتیب مربوط به دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، واحد علوم و تحقیقات تهران و واحد اصفهان (خوراسگان) است.
معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در شهریور ماه سال ۱۳۹۴ موفق به کسب اعتبارنامه با صلاحیت کمیته اخلاق در پژوهش دانشگاهی با کد اختصاصی IR.IAU.REC از کمیته ملی اخلاق وزارت بهداشت شد.

تاکید بر رعایت موازین شرعی، حقوقی و اخلاقی در پژوهش‌ها، اجرای طرح‌های تحقیقاتی مختلف از جمله پژوهش بر روی انسان‌ها و جمع آوری و نگهداری اطلاعات،