فرمانده سپاه نینوا گلستان در این مراسم ابراز امیدواری کرد که برگزاری این رویداد خبری و فرهنگی به تولید آثار مهم در مسیر جبهه انقلاب و رسیدن به اهداف نظام جمهوری اسلامی ختم شود.
سردار سرتیپ دوم پاسدار حسین معروفی اظهار داشت: خبرنگاران انقلابی باید با دشمن شناسی به موقع، هدف گذاری دشمن در ایجاد ناامیدی و یاس در جامعه را ناکام گذارند.
وی از فعالان رسانه ای گلستان خواست فعالیت ها و اقدامات مثبت مدیران و نهادهای استان را بدون نگاه سیاسی و حزبی و با هدف پیشرفت و توسعه پایدار منطقه مورد بررسی و تحلیل قرار دهند.
خبرنگاران و فعالان ۳۰ رسانه گلستان، ۹۶۰ اثر خود را در ۱۲ قالب عکس خبری، فیلم و گزارش خبری، مستند، نماهنگ، موشن گرافی، اینفوگرافی، پادکست، گزارش، سرمقاله، خبر، تیتر و مصاحبه به دبیرخانه این جشنواره ارسال کردند.
پنجمین جشنواره رسانه ای ابوذر گلستان در موضوعات اقتصاد مقاومتی و رونق تولید، دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، پیشگیری از آسیب اجتماعی، مسایل صنفی خبرنگاران، بصیرت و دشمن شناسی، بسیج و چهل سال خدمات مردمی، نقش مسجد و نمازهای جمعه و جماعات در تقویت دستاوردهای انقلاب، فضای مجازی و سواد رسانه ای،سبک زندگی اسلامی - ایرانی ، ورزش و سلامت جامعه، جوانان و نقش آنان در تحقق گام دوم انقلاب و ترویج وقف در بخش عام، شهید شاخص سال، تعرض به منابع طبیعی و محیط زیست، مبارزه با مفاسد اقتصادی، وحدت و همدلی و سیل و مدیریت بحران و بازسازی در بخش بومی و ترویج فرهنگ قرآن و عترت و انتخابات در بخش ویژه برگزار شد.
در بخش چند رسانه ای در مجموع ۶۰۰ اثر شامل ۵۰۴ عکس خبری، ۳۸ فیلم و گزارش خبری، ۲۴ مستند، ۲۲ نماهنگ، ۵ موشن گرافی، ۴ اینفوگرافی و ۳ پادکست به دبیرخانه ارسال و داوری شد.
همچنین فعالان رسانه ای استان در بخش مکتوب ۲۵۵ اثر شامل ۱۰۷ گزارش، ۵۱ سرمقاله، ۵۵ خبر، ۲۲ تیتر و ۲۰ مصاحبه را برای داوری به دبیرخانه همایش ارسال کردند.
طبق گزارش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان، این استان دارای ۱۰۲ مجوز رسانه است که ۶۹ مورد نشریات مکتوب، ۲۹ مجوز پایگاههای خبری - تحلیلی و ۴ مجوز مربوط به نشریات الکترونیک است.