قم-ایرنا- استاندار قم گفت: ارتباط بین دانشگاه، صنعت و مراکز اجرایی قم رضایت بخش نبوده و انتظارات و هدف گذاری های انجام شده را برآورده نمی‌کند.

بهرام سرمست عصر سه‌شنبه در نشست مشترک شورای مهارت و کارگروه آموزش و پژوهش فناوری قم بیان کرد: راه اندازی دفتر ارتباط استانداری با مراکز آموزش عالی قدم اول استان در ایجاد ارتباط بین نهادهای تصمیم گیر و مراکز علمی بوده‌است.

وی تصریح کرد: دراستان قم ۳۱ مرکز آموزش عالی فعال بوده که برای ایجاد ارتباط و پیوند بین نهاد تصمیم سازی و دانشگاه ها، دبیرخانه دائمی تشکیل شده‌است.

سرمست گفت: همچنین در استان قم بالغ بر ۴ هزار عضو  هیات علمی وجود دارد که ظرفیت علمی مطلوبی را برای حل مشکلات و معضلات استان بر مبنای اتکا به علوم ایجاد کرده‌است.

وی عنوان کرد: رویکرد کاربردی کردن تحقیقات و منطبق کردن رشته‌های تحصیلی با نیازهای جامعه و برقراری ارتباط بین دانشگاه ها و صنعت بر همین اساس در حال اجرا می باشد.

وی تصریح کرد: دانشگاه های قم باید در مسیر کارآفرینی و آموزش دانشجویان بر اساس مهارت آفرینی حرکت کنند.

سرمست گفت: انبوه فارغ التحصیلان فاقد روحیه کاری و مهارتی یکی از معضلات اساسی مراکز آموزش و عالی استان قم می‌باشد.

وی تاکید کرد: در این بین سازمان فنی و حرفه‌ای می‌توان مکمل و تکمیل کننده آموزش های دانشجویان در سطح دانشگاه ها باشد.

وی افزود:‌رویکرد تحصیلی آموزش و پرورش قم بر اساس تقویت هنرستان ها و مراکز فنی حرفه ای و با اتکا بر اصل مهارت افزایی می‌باشد.

استاندار قم گفت: مهارت آموزی در رابطه با زنان استان بیش از گذشته مورد توجه قرار بگیرد و آموزش های ارائه شده دارای ویژگی کارایی و اثر بخشی باشد.

وی با اشاره به اهمیت مساله مهارت تصریح کرد: قم باید به ندای توسعه مهارت در سطح کشور تبدیل شود.

درپایان این جلسه با اهدای لوحی از اقدامات احمد عطار نیا مدیرکل سابق آموزش فنی و حرفه ای استان قم تقدیر شد.