تهران - ایرنا - معاون فناوری بانک ملی ایران با اشاره به توسعه بانکداری دیجیتال، گفت: پایان دی ماه میزان تراکنش‌های بانکی غیر حضوری  به ٨٧ درصد رسید در حالی که در ابتدای دهه ۹۰ حدود ۵۵ درصد بود.

 مسعود خاتونی عصر امروز (چهارشنبه) در سومین نشست "ملی شو" با تشریح آخرین دستاوردهای بانکی در حوزه فناوری، افزود: اکنون فقط ١٣ درصد تراکنش‌ها به شکل حضوری و در داخل شعبه انجام می‌شود.

معاون فناوری بانک ملی ایران اضافه کرد: دهه اول فعالیت بانک‌ها در حوزه اتوماسیون و سامانه بود، اما استفاده از ابزارها در فضای بیرون از شعبه در دهه دوم مورد توجه قرار گرفت.

وی گفت: امروز در دهه سوم، هوشمندسازی در دستورکار قرار گرفته و دهه آینده، زمان تمرکز بر اقتصاد دیجیتال محسوب می شود.

خاتونی ضمن یادآوری  رونمایی از "نشان پرداخت" گفت: اکنون بیشترین تراکنش‌ها دربخش پایانه‌های فروشگاهی و خریدهای اینترنتی است و به دلیل هزینه‌های بالا برای تولید کارت بانکی و ابزارهای پایانه‌های فروشگاهی، تلاش می‌شود این هزینه ها کاهش یابد.

وی با بیان اینکه با رونمایی از نشان پرداخت در پی حذف پایانه‌های فروشگاهی هستیم، افزود: همچنین تقویت حضور در فضای دیجیتالی نیز دنبال می‌شود.

معاون فناوری بانک ملی ایران گفت: ۱۳ درصد تراکنش‌ها هنوز به صورت حضوری است که به دنبال جذب آنها هستیم، بر این اساس ارایه خدمات ۲۴ ساعته در دستور کار است.

خاتونی با اشاره به هزینه‌های راه اندازی دستگاه‌های کارتخوان گفت: هفت میلیون دستگاه پوز و کارتخوان در کشور وجود دارد که هر کدام از آنها ١٥٠ یورو ارزبری داشته که در مجموع، هزینه تامین آنها ١١ هزار میلیارد تومان شده است.