آن گونه که رسانه های عراق اعلام کردند، در این دیدار، صالح بر کاهش نیروهای خارجی و اهمیت احترام به خواستههای مردم برای حفظ استقلال کشور تأکید کرده است.
ترامپ نیز درباره آینده حضور نظامیان آمریکایی در عراق به گفتن جمله «خواهیم دید چه خواهد شد» بسنده کرد و درباره نفت عراق نیز گفت: ما حرفهای زیادی داریم که باید درباره آنها صحبت کنیم.
پس از انتشار خبر دیدار صالح و ترامپ، گروه ها و چهره های سیاسی عراق به این موضوع واکنش نشان دادند و بسیاری آن را محکوم کردند.
جنبش النجباء در این زمینه موضع تندی گرفت و برهم صالح رییس جمهوری را جدایی طلب و او را در ردیف باندهای آمریکایی نامید.
«عصائب اهل الحق» از گروه های مقاومت هم با انتقاد از این دیدار تایید کرد که عراق در دوره اشغال به سر می برد.
گردان های حزب الله عراق نیز از دیدار برهم صالح با دونالد ترامپ بشدت انتقاد کردند.
«نصر الشمری» سخنگوی جنبش النجباء در این مورد با خطاب قرار دادن رییس جمهوری عراق، گفت: با این کار، هم خودتان و هم عراقی ها به ویژه کسانی که خون دادند و شهید شدند را تحقیر کردید.
شیخ «خالد الملا» رئیس جمعیت علمای اهل سنت عراق نیز پس از دیدار برهم صالح و ترامپ گفت که خروج آمریکا از سرزمین عراق و منطقه وظیفه ای اخلاقی و شرعی است.
وی تاکید کرد که آنها (آمریکاییها) منشاء ایجاد اختلافات، چپاول ثروت و تقویت فاسدان (در عراق) هستند.
الملا با اشاره به برنامه راهپیمایی میلیونی جمعه آینده اعلام کرد که شعار روز جمعه «نه به آمریکا و بله به عراق آزاد» خواهد بود.
در همین حال، کاخ السلام عراق درباره دیدار صالح و ترامپ با صدور بیانیه ای نوشت که رییس جمهوری در این دیدار گفته است؛ اجازه تبدیل عراق به میدانی برای درگیری و تسویه حساب دیگر طرف ها را نخواهد داد و عراق تمایل دارد روابط پایدار و برابر با همه دوستان و همپیمانان خود داشته باشد.
صالح قرار است تا ساعتی دیگر در اجلاس داووس سخنرانی کند.
«نچیروان بارزانی» رهبر اقلیم کردستان عراق نیز پیش از صالح در حاشیه اجلاس داووس با دونالد ترامپ دیدار کرد.