به گزارش روز پنجشنبه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، علیرضا زالی در نخستین نشست مدیران گروه های آموزشی بالینی، تدوین برنامه راهبردی گروه های آموزشی تا پایان سال را ضروری برشمرد و اظهار داشت: این برنامه راهبردی می تواند به عنوان یک سند تحول در گروه باقی مانده و عملیاتی شود.
وی با تاکید بر اینکه ترویج تعصب حرفه ای، مهمترین راهبرد در گروه های آموزشی است، از مدیران گروه ها خواست نگاه و التفات ویژه به دستیاران داشته باشند و توصیه کرد آموزش های بالینی دستیاران و انترن ها حتما با حضور اعضای هیات علمی انجام شود.
زالی ادامه داد: مدیران گروه های بالینی را صاحبان اصلی فرایندهای آموزشی برشمرد که دیدگاهشان بر ارتقای عمومی دانشگاه تمرکز دارد و در راستای ارتقا و تعالی دانشگاه گام برمی دارند.
وی با اشاره به این مطلب که برخی از دستاوردها و فعالیت های گروه های آموزشی دانشگاه در سطح ملی انجام شده است، از مدیران گروه ها خواست در برنامه راهبردی آنها را لحاظ کنند تا به نحو مطلوبی مستندسازی، رسانه ای و اطلاع رسانی شود.
قبولی دستیاران دانشگاه در آزمون دانشنامه تخصصی از میانگین کشوری بالاتر است
محمد مهدی صدوقی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در این نشست با اشاره به ارتقای نتایج آزمون دانشنامه تخصصی دانشگاه در سال جاری از تلاش های مدیران گروه های بالینی در این راستا تقدیر کرد.
وی با اشاره به میانگین کشوری میزان قبولی در آزمون دانشنامه تخصصی خطاب به مدیران گروه های آموزشی بالینی اظهار داشت: دانشگاه در این آزمون با کسب ۶۰ درصد میزان قبولی به نتایج خوب و بالاتر از میانگین کشوری دست یافته که نسبت به سال های گذشته رشد داشته است و این دستاورد مرهون تلاش ها، همکاری و مداخلات شما عزیزان است.
صدوقی همچنین از پذیرش تمامی دستیارانی که رتبه های ۵ درصد را کسب کرده اند در دانشگاه خبر داد و اظهار امیدواری کرد این همکاری همچنان تداوم یابد.