«یوری بورنکوف» روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت: در جریان تیراندازیها و حملات تروریست ها در سوریه از آغاز سال جاری میلادی ۷۱ غیرنظامی و ۵۵ سرباز ارتش سوریه جان خود را ازدست داده اند.
وی با بیان اینکه حملات گسترده و تیراندازیهای تروریست ها در سوریه از روز ۹ ماه ژانویه (۱۹ دی ماه) آغاز شده است، افزود: از آن زمان تاکنون ۵۵نظامی سوری کشته و ۹۴ تن نیز مجروح شدند.
مقام روس گفت: در این مدت ۷۱ غیرنظامی سوریه کشته و ۱۴۹ غیرنظامی مجروح شده اند.
به گفته وی، از ۹ ژانویه تاکنون ارتش سوریه در منطقه امن ادلب ۳۰ بار مورد حمله تروریستها قرار گرفت و تروریستها ۶۳۸ بار به مناطق مسکونی حمله کردند.
در شبانه روز اخیر هم تروریست ها ۴۹ بار در استان های لاذقیه، حلب، ادلب و حماء تیراندازی کردند.
درگیریها در استان ادلب و نیز حملات تروریستها به حلب در روزهای اخیر درحالی شدت گرفته است که از روز نهم ژانویه (۱۹ دی ماه) با توافق میان "ولادیمیر پوتین" رییس جمهوری روسیه و "رجب طیب اردوغان" همتای ترکیهای وی در منطقه امن ادلب آتش بس اعلام شده است.
اما این آتش بس دو روز پس از اعلام، با حملات تروریستها نقض شد.