ورود سامانه بارشی و بارندگیهای سیل آسا در روزهای ۲۰ تا ۲۲ دی ماه سبب قطع ارتباط ۸۹۰ روستا در استان سیستان و بلوچستان شد. وقوع این سیل و ویرانی شهر و روستاها سبب شد تا دانشگاهیان و خیّرین علم دوست نیز آستین بالا زنند و کمک های مادی و معنوی خود را روانه مناطق آسیب دیده کنند.
در این روزها، دانشگاه های بسیاری از جمله تهران، علامه طباطبایی، صنعتی شریف، شهید بهشتی، آزاد اسلامی، شهید چمران، مراغه، سراوان، ساری و سایر دانشگاه های جهاد دانشگاهی برای حمایت های مادی و معنوی از دانشجویان سیل زده و خانواده های آنها اقدامات موثری را انجام داده اند.
معمولا دانشگاهیان پس از وقوع بلایای طبیعی با توجه به حس هم نوع دوستی خود به یاری مردم مصیبت زده میشتابند. دانشگاهیان پیشتر نیز در زلزله کرمانشاه و همچنین سیل فروردین ماه در کشور کمکهای بسیاری به هموطنان خود کردند.
وقوع سیل در سیستان و بلوچستان و سایر نقاط جنوب شرقی کشور موجب شده تا بار دیگر دانشجویان به صورت خودجوش برای جمعآوری وسایل مورد نیاز مردم گرفتار در این بلای طبیعی به تکاپو بیفتند.
کمکهای دانشگاهیان به مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان توسط شورای هماهنگی کانونهای فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشگاه تهران، جمعآوری و ارسال شد.
کمکهای غیرنقدی دانشگاهیان در قالب انواع کنسرو، پتو، کفش و چکمه، لوازم و اقلام بهداشتی و... اهدا شده است. مهلت دریافت کمکهای غیر نقدی ۲ بهمن ماه پایان یافت و کمکهای جمع آوری شده به مناطق سیل زده ارسال شد.
دانشگاهیان میتوانند تا ۱۱ بهمن ماه کمک های نقدی خود را به مرکز نیکوکاری دانشجویی والعصر واریز کنند.
تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۹
تهران- ایرنا- با پایان مهلت جمعآوری کمکهای غیرنقدی دانشگاهیان، این اقلام به دست مردمان مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان رسید.