به گزارش شبکه خبری اسکای نیوز، الصفدی افزود: طرح صلح آمریکا بایستی در خدمت حل عادلانه مساله فلسطین باشد.
وی همچنین بر برپایی دولت مستقل فلسطینی براساس مرزهای ۱۹۶۷ میلادی به پایتختی قدس اشغالی تاکید کرد و گفت که آن از اولویت ها و منافع کلان ملی اردن به شمار می آید.
وزیر خارجه اردن همچنین خواستار موضع گیری متحد و متفق القول جهان عرب درخصوص حل مساله فلسطین شد.
این در حالی است که روزنامه ایندیپندنت عربی پیش تر در گزارشی نوشته بود: اردن از جزییات کامل طرح "معامله قرن" برای فلسطین اطلاع یافته و خود را برای پذیرش آن آماده می کند.
این روزنامه به نقل از منابع رسمی اردن اضافه کرد: امان به رغم مواضع سابق خود، برای یک سری از اقدامات داخلی به منظور آماده سازی افکار عمومی و پذیرش این طرح آماده می شود.
این منابع افزودند: عبدالله دوم پادشاه اردن و حلقه بسته مسئولین اطراف وی از چند هفته پیش در جریان همه جزییات این طرح آمریکایی قرار گرفته اند و پاسخ پادشاه اردن درباره این طرح به سوال شبکه فرانس ۲۴ نشان دهنده موافقت ضمنی وی با این طرح است.
رییس جمهوری آمریکا بامداد جمعه گذشته گفت که پیش از دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در روز سهشنبه از معامله قرن رونمایی خواهد کرد.
به نوشته روزنامه تایمز اسرائیل، تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که معامله قرن «حاکمیت کامل» این رژیم بر سراسر شهر قدس و الحاق همه شهرک های یهودی نشین در کرانه باختری را به رسمیت میشناسد.
براین اساس، طرح معامله قرن هیچ حقی را برای بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمینشان قایل نیست و تنها به بازگشت شمار ناچیزی از فلسطینیان اکتفا کرده است.
کارشناسان و تحلیلگران معامله قرن را "سخاوتمندانهترین پیشنهادی" دانسته است که تاکنون از سوی آمریکا به رژیم صهیونیستی ارایه شده و حقوق چندانی را برای فلسطینیان در نظر نگرفته است.
پیش تر به دنبال مطرح شدن طرح "معامله قرن" اعتراض زیادی در کشورهای مختلف جهان از جمله کشورهای عربی علیه آن مطرح شد.
با رونمایی از این معامله نیز می توان پیش بینی کرد که موج جدیدی از اعتراض ها در کشورهای مختلف جهان علیه این معامله به راه بیفتد که برخی آن را مولودی مرده می نامند.