اراک - ایرنا - «شروع زندگی با دو تماس بی‌پاسخ» عنوان کتابی است که به قلم «حدیث رسولی» نوشته شده است.

این کتاب ۱۲۶ صفحه‌ای با شمارگان یک‌هزار جلد از سوی انتشارات دهکده به چاپ رسیده و روانه کتابفروشی‌ها شده است.

قیمت هر جلد از این کتاب برای علاقه‌مندان به مطالعه ۱۰ هزار تومان است.

در دیباچه این کتاب آمده است: هر اثر ادبی ترجمان و روایتی هنری از دنیای صاحب آن است که با تخیل، آشنایی‌زدایی، برجسته‌نمایی و دیگر شگردهای سخنوری در زنجیره‌ای از واژگان و اصطلاحات گلچین شده و با سلیقه‌ای متفاوت با دیگران بیان می‌شود و در پس آن هنرمندی ایستاده که دنیای درونی و جان و جهانش را روایت می‌کند .

در این روایت، محتوا و شکل بیان نشانگر میزان مهارت و توانمندی نویسنده است و زبان هنری و آفرینش‌های آن ابزار و دست‌مایه‌ای قوی در ابداع اثر محسوب می‌شود و تحلیل و بررسی این وجوه قدرت خلاقیت و میزان ذوق و عاطفه خالق اثر را در میان سایر سخنوران مستحکم می‌کند.

در سال‌های اخیر نویسندگان زیادی در عرصه و حوزه‌های مختلف طبع آزموده و داستان، رمان و نقد ادبی و دیگر اشکال را برای ادب دوستان و سخن سنج‌ها مطرح کرده‌اند که بازتاب اندیشه و احساسشان را با مخاطبان به اشتراک گذاشته‌ اند.

در کتاب حاضر نویسنده آغاز سخنش را با محتوایی توفانی شروع کرده و این آغاز شامل تصویرسازی قوی است که خواننده ترغیب می‌شود فضاسازی و تصویرهای پیاپی آن را به شکلی ملموس و مناسب دنبال کند.

شخصیت پردازی در این کتاب با شگردهای تخصصی ادبی صورت گرفته و گاه نویسنده با شکل ماهرانه‌ای شخصیت‌هایش را با یک جمله کوتاه یا توصیف معرفی می‌کند و این شخصیت در وادی داستان جان می‌گیرد.

رئایت داستانی در این کتاب به گونه‌ای است که گاه نویسنده خودگویی‌هایی متفکرانه را برای شخصیت‌ها ارایه داده که این مهم کمک شایانی را به خواننده می‌کنند که زوایای بیشتری از رفتار و منش شخصیت داستانی را درک کند.

گفتمان این کتاب به صورت دو نفره است اما هرگز دیالوگ‌ها به ساختار داستانی صدمه وارد نکرده است و سادگی و روانی قلم در جای جای کتاب تا انتها رعایت شده است.

نگارنده این اثر چندین موضوع قابل جستجو و گره‌افکنی دقیق را در جای جای اثر به صورت غیرملموس و آگاهانه دنبال کرده که محرکی برای ترغیب کنجکاوی خواننده است و هرچه به پایان اثر نزدیک می‌ود رموز ارایه شده پاسخ بیشتری را می‌یابد.

شروع زندگی با دو تماس بی‌پاسخ حکایت انسان‌هایی است که با آرزوهای دست نیافته و حرف‌های ناگفته مجبور هستند تقاص نسل‌های قبل از خود را پس بدهند و در قبال آن موضع سکوت می‌گیرند.

این سکوت به قدمت نسلی است که ناخواسته از آغاز بین دو راهی امیدواری و ناامیدی ایستاده است.

در این رمان حکایت افرادی بیان شده که زندگی کردند اما هیچ نشانی از خودشان نگذاشتند ، مانند عمه این داستان که سی سال برای پرندگان موسیقی نواخت که اشک‌هایشان را برگ‌ها پاک کنند نه سیم‌ها و این مفهوم انتظاری است که هیچ کتابی نمی‌تواند عمق آن را بیان کند.