علی اصغر مرادزاده روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این خانهها در مناطق برخوردار مشهد از جمله مناطق یک، هشت و قسمتی از منطقه ۹ شهرداری معامله میشود.
وی ادامه داد: چنین قیمتهایی برای معامله به هیچ وجه منطقی نیست، چشم و هم چشمی، و حس تجملگرایی برخی باعث شده است این خانهها با چنین قیمتهایی معامله شود.
وی گفت: هرچند در شرایط کنونی قیمت مسکن افزایش یافته اما حداکثر قیمت منطقی برای معامله اینگونه واحدها ۲۰۰ میلیون ریال برای هر مترمربع است.
مرادزاده افزود: مشاورین معاملات املاک نیز زمانی که فروشنده و خریدار نسبت به نرخ معامله توافقی خود رضایت داشته باشند، چارهای جز نوشتن قولنامه ندارند.
وی ادامه داد: فروشنده قیمت تعیین میکند و خریدار هم پول میدهد و برای برخی پول معنایی ندارد لذا دولت باید نظارت کند که این افراد پولهای هنگفت را از چه منبعی تامین میکنند.
وی گفت: بعد از سهمیه بندی بنزین، قیمت خانههای نوساز در این شهر مقداری افزایش یافت و در مقابل قیمت خانههای قدیمی افت کرد با این حال همچنان معاملات در بازار مسکن مشهد در رکود به سر میبرد.
هم اکنون حدود ۱۰ هزار واحد صنفی زیرپوشش اتحادیه صنف مشاورین معاملات املاک مشهد پروانه کسب دارند.
براساس سرشماری نفوس و مسکن ۱۳۹۵ بیشترین تعداد واحدهای مسکونی خالی کشور به ترتیب در استانهای تهران، اصفهان و خراسان رضوی به تعداد حدود ۴۹۰ هزار ، ۲۴۲ هزار و ۱۹۵ هزار واحد قرار دارد.
بر اساس همین سرشماری یک میلیون ۸۶۳ هزار و ۷۶۳ واحد مسکونی در استان شش میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی وجود دارد که ۶۸۳ هزار و ۴۰۰ واحد از این تعداد آپارتمانی و یک میلیون ۱۷۸ هزار و ۶۰۳ واحد غیرآپارتمانی است.