تهران-ایرنا- مصادف با زادروز زنده یاد بهمن جلالی، عکاس نامدار، نمایشگاه آثار برگزیده‌ این هنرمند در گالری راه ابریشم به نمایش درآمد.

عکس‌های این نمایشگاه حدود ۷۰ عکس از بهمن جلالی از مجموعه‌ ماهیگیران – بوشهر  که از سال ۱۳۴۹ تا ۱۳۸۶ ثبت شده را در کنار آخرین مجموعه‌ تصویر خیال، سیاه و سفید ۲ از مجموعه‌ شخصی رعنا جوادی به نمایش در آمده، شامل می‌شود.

این آثار در ابعاد مختلف در زمان حیات بهمن جلالی و زیر نظر او چاپ شدند و  گزیده یا مجموعه‌ای از این آثار پیش از این و طی سال‌های ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۸ در گالری راه ابریشم نیز به نمایش در آمده بودند.

بهمن جلالی (۱۳۲۳-۱۳۸۸) ابتدا در رشته اقتصاد و علوم سیاسی در دانشگاه ملی تهران تحصیل کرد و بعد در مدرسه‌ عکاسی جان ویکرز آموزش عکاسی دید و عضو انجمن سلطنتی عکاسی در لندن شد.

اولین نمایشگاه انفرادی جلالی در سال ۱۳۵۰ در گالری قندریز برگزار شد که عکس‌های این هنرمند را از نمایش‌های کارگاه نمایش و تئاتر شهر شامل می‌شد.

بهمن جلالی را می توان یکی از تاثیرگزارترین چهره های عکاسی معاصر ایران دانست که نقش مهمی در عکاسی خبری و عکاسی هنری ایران ایفا کرد و توانست با حضور در دانشگاه شاگردان لایقی را وارد عرصه هنر کشور کند که اکنون از اساتید برجسته هستند.

عکاسی از رویدادهای خیابانی روزهای انقلاب و انتشار کتاب روزهای خون، روزهای آتش با عکس های بیش تری از بهمن جلالی و هم چنین عکس‌های رعنا جوادی، هادی هراچی، محمود محمدی و بهروز شهیدی از آثار بصری ماندگار معاصر ایران است.

اولین کتاب عکس درباره جنگ با عنوان آبادان که می جنگد با عکس‌های جلالی منتشر می‌شود. افتتاح عکسخانه شهر و موزه عکس ایران، عکاسی نخستین قسمت مجموعه انیمیشن علی کوچولو، انتشار کتاب های متعدد در حوزه عکاسی و راه‌اندازی مجله عکسنامه، فصلنامه تخصصی عکس بخشی از کارهای این هنرمند در کنار برگزاری نمایشگاه های مختلف در دوران کاری اش است.

عکس‌های او در مجموعه موزه‌های بسیاری نگهداری می‌شوند و همچنین کار حرفه‌ای طولانی‌مدت و برجسته‌ جلالی با مروری بر آثارش در بنیاد آنتونی تاپییس در سال ۱۳۸۶ ارج‌گذاری شد و همچنین بنیاد نیدرزاکسن در شهر هانور، جایزه بین‌المللی عکاسی اسپکتروم ۲۰۱۱ را به بهمن جلالی اعطا کرد.

نمایشگاه گزیده عکس‌های بهمن جلالی در گالری راه ابریشم جمعه ۴ بهمن آغاز به کار کرد و تا ۲۷ بهمن‌ماه به نشانی بلوار کشاورز، بین خیابان وصال و قدس، شماره ۲۱۰، ساختمان تکنو آجر، گالری راه ابریشم برپاست.