حجت الله خلیلزاده روز سه شنبه به خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار داشت: با فعال شدن این واحدهای صنعتی پس از سرمایه گذاری ۱۷۰ میلیارد ریالی، ۲۰۳ فرصت شغلی جدید در استان ایجاد شد.
وی گفت: کمبود نقدینگی، بالا بودن قیمت تمام شده تولید، بهروز نبودن ماشین آلات و تجهیزات، اختلاف شرکا و توجیه نداشتن طرح های اجرا شده از جمله عوامل راکد بودن واحدهای بهره بردارغیرفعال این صنایع کوچک و متوسط بود.
گلستان ۲۴ شهرک، ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی (شهرک هزار هکتاری اترک) با مساحت دو هزار و ۴۱ هکتار دارد که در این شهرک ها و نواحی صنعتی ۷۶۶ واحد بهره بردار با اشتغال ۱۴ هزار و ۳۲۵ نفر و سرمایه گذاری ۱۲ هزار و ۱۳۷ میلیارد ریال فعال است.
به گفته مسوولان شرکت شهرک های صنعتی گلستان، حدود ۳۰ درصد از واحدهای بهره بردار در این شهرک ها و نواحی صنعتی به دلیلی همچون اختلاف شرکا، نداشتن توجیه اقتصادی طرح های اجرا شده از ۲۵ سال قبل، فرسودگی ماشین آلات و تجهیزات و غیره فعالیت نمی کنند.
هم مرز بودن گلستان با ترکمنستان و فراهم بودن زمینه ارتباط با کشورهای آسیای میانه از طریق زمینی و ریلی، افزون بر ۱۰۰ کیلومتر ساحل خزر و خلیج گرگان و نزدیک بودن به بنادر امیرآباد بهشهر و نوشهر مازندران، فعالیت گمرک مرزی اینچه برون و فعالیت فرودگاه بین المللی گرگان و کلاله از جمله ظرفیت های زیرساختی استان بوده که زمینه فعالیت اقتصادی در شهرک ها و نواحی استان گلستان را افزایش داده است.