سید حسین اخوان علوی روز سهشنبه در سی و هشتمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید قم اظهار داشت: شرکتهای دانشبنیان در چهار گروه تولیدی نوع یک و دو و نوپای نوع یک و دو دستهبندی میشوند، که تولیدی نوع یک و نوپای نوع یک از مزیت معافیت مالیاتی برخوردار است.
وی بیان داشت: تعداد هفت شرکت تولیدی نوع یک، ۴۳ تولیدی نوع ۲ و همچنین ۱۲ نوپای نوع یک و ۱۶ نوپای نوع ۲ در استان وجود دارد.
رییس پارک علم و فناوری قم خاطرنشان کرد: با تلاش استانداری و دستگاههای مختلف رتبه استان در تعداد شرکتهای دانشبنیان تکرقمی شد و استانهای مازندران، خوزستان، قزوین، زنجان و سمنان که پایه صنعتی خوبی دارند پایینتر از قم میباشد.
وی یادآور شد: تعداد کل شرکتهای دانشبنیان کشور چهار هزار و ۷۶۶ واحد است که در مقایسه با مدت مشابه یادشده ۹ درصد رشد پیداکرده است.
وی با اشاره به ارائه ۱۱۰ نوع حمایت به شرکتهای دانشبنیان استان از سوی معاونت علمی و فناوری رئیسجمهوری گفت: این شرکتها همچنین ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کردند.
اخوان در بخش دیگری از سخنان خود وجود ۱۳ شرکت خلاق در قم را موردتوجه قرار داد و گفت: در کل کشور ۶۳۹ شرکت از معاونت علمی رئیسجمهوری نشان خلاق را دریافت کردند، و قم رتبه ششم کشور را دارد، و با ظرفیتی که در استان است، بهترین از این نیز میتواند باشد.