قم - ایرنا - معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن‌ و تجارت قم با اشاره به این‌که مجموع اعتبارات تسهیلات رونق تولید در نظر گرفته‌شده برای این استان ۱۰ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال است، گفت: ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال آن متعلق به بخش صنعت است که تاکنون چهار هزار و ۸۲۰ میلیارد ریال آن محقق شده است.

عبدالرضا شاملی روز سه‌شنبه در سی و هشتمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید قم در تالار امام جواد (ع) استانداری، اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون در بخش تسهیلات رونق تولید در حوزه صنعت ۷۶ پرونده را به بانک‌های عامل معرفی کردیم که از این تعداد ۴۰ پرونده به مبلغ ۲ هزار و ۳۶۰ میلیارد ریال پرداخت‌شده است.

وی بیان داشت: از این تعداد ۳۶ پرونده به مبلغ ۲ هزار و ۲۷۰ میلیارد ریال مربوط به سرمایه در گردش و چهار پرونده به مبلغ ۹۰ میلیارد ریال نیز برای سرمایه ثابت است.

وی خاطرنشان کرد: این استان در بخش تسهیلات رونق تولید بخش صنعت رتبه ششم کشور را دارد.

وی تعداد پرونده‌های تسهیلات رونق تولید ارائه‌شده در بخش کشاورزی را نیز ۳۷۲ مورد ذکر کرد و گفت: از این تعداد ۱۳۴ پرونده به مبلغ ۴۰۰ میلیارد ریال پرداخت‌شده که ۱۳۰ پرونده به مبلغ ۳۸۰ میلیارد ریال در بخش سرمایه در گردش و چهار پرونده به مبلغ ۲۵ میلیارد ریال نیز در بخش سرمایه ثابت است.

شاملی بابیان این‌که در بخش گردشگری هشت پرونده به مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال به بانک‌های عامل معرفی شد، گفت: از این تعداد یک پرونده به مبلغ ۲۰ میلیارد ریال در بخش سرمایه ثابت پرداخت‌شده است.

وی با اشاره به عملکرد بانک‌های استان در برنامه تولید و اشتغال یا همان تبصره ۱۸ قانون بودجه کشور تصریح کرد: در بخش صنعت ۵۶ پرونده به مبلغ چهار هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال به بانک‌های عامل معرفی‌شده که از این تعداد ۲۴ پرونده به مبلغ هزار و ۳۲۰ میلیارد ریال پرداخت صورت گرفته است.

شاملی ادامه داد: ۱۷ پرونده در بخش سرمایه در گردش به مبلغ هزار و ۹۰ میلیارد ریال، پنج پرونده در بخش سرمایه ثابت به مبلغ ۱۱۷ میلیارد ریال و دو پرونده نیز در بخش بازسازی و نوسازی واحدها به مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال است.

وی پرونده‌های کشاورزی تبصره ۱۸ را ۲۴۷ فقره عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۳۷ پرونده به مبلغ ۱۶۸ میلیارد ریال پرداخت شد.

شاملی در بخش دیگری از سخنان خود تعداد پرونده‌های پرداخت مستقیم بخش صنعت را ۱۹۹ مورد به مبلغ ۲ هزار و ۱۴۰ میلیارد ریال ذکر کرد و گفت: قم در این زمینه رتبه شانزدهم کشور را دارد.

وی افزود: در پرداخت‌های مستقیم بخش کشاورزی هم ۱۶۳ پرونده به مبلغ۱۷۰ میلیارد ریال در سامانه بهین یاب ثبت‌شده و رتبه استان نیز پانزدهم است، و درمجموع ۴۲۱ پرونده به مبلغ ۷۴۰ میلیارد ریال پرداخت‌شده که رتبه دهم را داریم.