تهران- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران گفت: ۲۶ کارگاه چربی گیری از آلایش مرغ، گاو و گوسفند در جنوب پایتخت پلمب و به چرم شهر ورامین منتقل شد.

محمد امامی امین روز سه شنبه در حاشیه ستاد تنظیم بازار تهران در جمع خبرنگاران افزود: ۲۷ کارگاه چربی گیری آلایش مرغ، گاو و گوسفند در جنوب پایتخت فعالیت می کرد که ۲۶ مورد از آنها پلمپ شد و یک فقره دیگر تا روزهای آتی بر اساس مهلت داده شده، جمع آوری و به ورامین منتقل می شود.

در ستاد تنظیم بازار موضوعی مبنی بر استفاده از چربی به دست آمده در این کارگاه ها در سوهان پزی ها مطرح شد و امامی امین در همین مورد اعلام کرد که طبق قانون این چربی به دست آمده باید در مصارفی مانند صابون پزی به کار گرفته شود و استفاده در سوهان پزی ها غیر قانونی و غیر بهداشتی است.

وی همچنین به شوخی به خبرنگاران گفت: از خرید سوهان از مراکز غیر معتبر خودداری کنید تا سوهان با روغن حیوانی اصل را خریداری کرده باشید.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران یکی دیگر از مباحث مطرح شده در ستاد تنظیم بازار را میوه شب عید خواند و از پیش بینی ذخیره سازی چهار هزار تن پرتقال و سه هزار تن سیب برای این مناسبت خبر داد.

وی خاطر نشان کرد: امسال میوه به وفور در بازار وجود داشت و با اقدامات انجام شده، مشکلی در تامین میوه شب عید وجود نخواهد داشت.

امامی امین ادامه داد: موضوع دیگری که در این جلسه مطرح و مصوب شد، برگزاری پنج نمایشگاه برای پایان سال و نمایشگاه فروش محصولات زنان سرپرست خانوار در بوستان گفتگو بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران به موضوع چهار هزار تن ذرت آلوده موجود در انبارهای استان اشاره کرد و گفت: اکنون نمی توان با قطعیت در خصوص آلوده بودن ذرت ها ابراز نظر کرد و باید منتظر نتیجه آزمایش ها و پایش ها بود که تا هفته آینده گزارش آن آماده می شود.