نیویورک - ایرنا - رئیس جمهوری آمریکا که این روزها خود را گرفتار محکمه استیضاح و فشار داخلی می‌بیند، طرح به اصطلاح معامله قرن را رونمایی کرد که علاوه بر تایید اشغالگری رژیم صهیونیستی، کمیته مشترک آمریکا و اسرائیل، مرزهای کشور فلسطین را تعیین می‌کنند.

دونالد ترامپ روز سه شنبه همراه با "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کاخ سفید حاضر شد و گفت : در سفرم به اسرائیل با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در بیت اللحم دیدار کردم، آنها سزاوار زندگی بسیار بهتری هستند. فلسطینی ها در دام فقر و خشونت افتاده اند.
وی افزود: مصمم بودم که راه سازنده ای برای پیشرفت حل بحران فلسطین و اسرائیل بیابم. ایجاد صلح بین فلسطین و اسرائیل می تواند بزرگترین چالش باشد. من انتخاب نشده ام که کارهای اندک انجام دهم یا خودم را از کارهای بزرگ دور کنم. یک روند طولانی و دشوار بوده تا به این مرحله برسیم.
رئیس جمهوری آمریکا ادامه داد: روز یکشنبه بینش خود را برای آینده بهتر  به نتانیاهو ارائه دادم، این بینش با آنچه در قبل بوده است، بسیار متفاوت است. طرح ما ۸۰ صفحه است و بیشترین جزئیات ممکن را دارد.
ترامپ اضافه کرد : باید چاره های تاکتیکی برای امن تر کردن منطقه یافت. طرح ما مساله دو کشور را چاره اندیشی می کند و نتانیاهو هم گفت که حاضر است از این طرح حمایت کند. بنی گانتز هم از این مساله حمایت کرده است تا بتوان با فلسطینی ها هم به توافق رسید.
رئیس جمهوری آمریکا تصریح کرد: تحت این طرح، قدس پایتخت تقسیم نشده اسرائیل باقی خواهد ماند و این بسیار مهم است. این موضوع جدیدی نیست و سال گذشته این کار را کردم. آمریکا همه مناطقی که تحت حاکمیت اسرائیل است را به رسمیت خواهد شناخت.

مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال ۱۹۴۷ مطابق با ۱۳۲۶ قطعنامه‌ای را تصویب کرد که به موجب آن، سرزمین فلسطین به دو کشور تقسیم شد به گونه ای که ۵۵ درصد این سرزمین ها به رژیم اشغالگر تعلق گرفت و قرار شد شهر قدس هم به صورت بین المللی اداره شود.

همچنین در تمام گزارش‌های نیکلای ملادینف نماینده سازمان ملل متحد در فرایند صلح خاورمیانه تصریح شده است که تداوم شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی، خلاف مقررات بین المللی و یکی از دلایل اصلی بی ثباتی در منطقه است.

جمهوری اسلامی ایران هم بارها تاکید کرده است عامل اصلی ناامنی و بی ثباتی در منطقه تداوم اشغالگری رژیم صهیونیستی است و جامعه جهانی باید جلوی آن را بگیرد.

ترامپ از تشکیل کمیته مشترکی بین آمریکا و رژیم صهیونیستی برای ترسیم نقشه تفصیلی و تعیین مرزهای آنچه که او دو کشور نامید، خبر داد و افزود: گذار منتهی به وضعیت دو کشور، هیچ خطری برای امنیت اسرائیل در بر نخواهد داشت. ما اجازه نمی دهیم بمب گذاری و حمله به باشگاه های شبانه دوباره انجام شود، هرگز نمی خواهیم اسرائیل درباره امنیت خود سازش کند.
وی اضافه کرد: من برای اسراییل کارهای بزرگی کرده‌ام، انتقال سفارت به قدس، به رسمت شناختن بلندی های جولان و خارج شدن از توافق فاجعه بار هسته ای با ایران.
رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: کارهای زیادی هم باید برای فلسطینی ها باید انجام دهیم، لطفا برای آنها دست نزنید اما باید توافق برای آنها هم باشد تا سرانجام به یک کشور مستقل خودشان دست یابند.
ترامپ در کلماتی تهدید آمیز افزود: بعد از ۷۰ سال، این آخرین فرصت برای فلسطینی ها خواهد بود. تیمی داریم که بسیار متحد و مصمم و علاقمند به اسرائیل هستند از سفیر ما در اسرائیل تا "جرد کوشنر". همه آنها معاملات خوبی به راه انداختند و متوجه سود طرف دیگر هم هستند.
وی در ادامه از مایک پمپئو وزیر خارجه خود هم تشکر کرد و او را عالی دانست و به گونه ای گفت که قصد نامزدی پمپئو برای مجلس سنا از ایالت کانزاس را روشن ساخت.
رئیس جمهوری آمریکا در این بخششی که برای فلسطینی ها در نظر گرفته است، مدعی شد در شرق قدس یک منطقه ای تحت پایتخت فلسطین مشخص خواهد شد و آمریکا هم سفارت خود را در آنجا تاسیس خواهد کرد. می خواهیم سرمایه گذاری ۵۰ میلیارد دلاری در سرزمین فلسطین داشته باشیم و کشورهای زیادی علاقمند به سرمایه گذاری در آنجا هستند.
ترامپ که خود را به عنوان ناجی فلسطینی ها معرفی می کند، با ورود وی به کاخ سفید تمام کمک‌های مربوط به آژانس امداد و اشتغال آوارگان فلسطینی تحت عنوان "آنروا" که به وابسته به سازمان ملل متحد است، قطع شد. آمریکا در حمایت از رژیم صهیونیستی از چندین نهاد بین المللی خارج شد و تلاش کرد با اعمال حق وتو در شورای امنیت، هرگونه محکومیت اعمال جنایتکارانه این رژیم را مسدود سازد.

رژیم صهیونیستی هم با محاصره طولانی مدت نواز غزه، ساکنان آن را تحت رنج و ستم فراوان قرار داده است که این مساله در گزارش‌های مکرر سازمان ملل متحد مورد توجه بوده است.
وی بدون در نظر گرفتن کشتار حداقل ۲ هزار نفر فلسطینی و مجروح کردن بیش از ۱۱ هزار نفر از آنان در سال اخیر که با شلیک مستقیم تک تیراندازهای صهیونیستی انجام شده است، اظهار کرد : برای اطمینان از یک کشور موفق فلسطین، ما از فلسطینی‌ها می‌خواهیم تا چالش‌های همزیستی مسالمت آمیز را برطرف کنند. 

ترامپ برای این منظور خواستار تصویب قوانین اساسی که حقوق بشر، محافظت در برابر فساد مالی و سیاسی، متوقف کردن آنچه که فعالیت های بدخواهانه حماس ، جهاد اسلامی و دیگر دشمنان صلح نامید، پایان دادن به تحریک نفرت علیه اسرائیل و برای همیشه، متوقف کردن تامین مالی تروریست ها را چالش‌های همزیستی مسالمت آمیز دانست و نه اشغال و غارتگری رژیم صهیونیستی

رئیس جمهوری آمریکا که سعی دارد با نفرت پراکنی علیه ایران، آرای صهیونیست ها را همچنان در سبد انتخاباتی خود داشته باشد، گفت : حکومت ایران منزوی و تضعیف شده است.
ترامپ، سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی را بزرگترین تروریست جهان نامید که با دستور وی حذف شده است و در ناآگاهی کامل مدعی شد او همراه با "رهبر حزب الله" در آنجا بود و فکر نمی کند او در حال انجام کار خوبی بوده است.
رئیس جمهوری آمریکا با بیان اینکه ارتباط ما با شرکایمان و اسرائیل تا این اندازه محکم نبوده است، گفت: می گویند این مشکل‌ ترین توافق است، ما به جامعه بشر تعهد داریم تا این توافق را به سرانجام برسانیم.
ترامپ از عمان، بحرین، امارات متحده عربی که سفرای خود را برای این مراسم فرستاده اند هم تقدیر کرد.
اظهارات یکجانبه رئیس جمهوری استیضاح شده آمریکا درباره سرزمین‌های اشغالی، در تناقض آشکار با مقررات بین المللی و قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد است که خواستار عقب نشینی رژیم صهیونیستی از سرزمین های اشغالی است.
همچنین این قطعنامه ها و اظهارات نمایندگان اعضای سازمان ملل متحد، حاکی از آن است که هیچ کشور و نهادی در سازمان ملل متحد موافق تسلط رژیم صهیونیستی بر قدس نیست و همه خواهان آن هستند که مساله قدس، باید مورد توافق دو طرف قرار گیرد و پایتخت هر دو دولت باشد.
این مساله همواره مورد تاکید آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد هم بوده است.