علی غنی روز پنجشنبه در نشست خبری افزود: تاکنون ۲۲ استان برای شرکت در مسابقات اسکواش یادبود شهدای خراسان جنوبی ثبت نام کردهاند و پیش بینی میشود ۳۰۰ ورزشکار از سراسر کشور در این مسابقات حضور یابند.
وی گفت: ورزشکارانی از کشورهای خارجی مانند عراق، کویت، قطر و اندونزی هم برای شرکت در این مسابقات اعلام آمادگی کردهاند اما حضور آنها هنوز به طور دقیق مشخص نشده است.
وی اظهار داشت: با پیگیریهای فدراسیون اسکواش، این مسابقات ثبت جهانی شد که تا امروز در سطح کشور در ورزش اسکواش این اتفاق نیفتاده و سبب میشود هر شرکت کننده که در این مسابقات حائز رتبه شود در رنکینگ جهانی قرار گیرد.
رییس هیات اسکواش خراسان جنوبی گفت: ۱۳۰ ورزشکار سازمان یافته رشته اسکواش در استان فعال هستند و برگزاری مسابقات بین المللی نویدبخش آینده درخشانی برای این رشته ورزشی در خراسان جنوبی است.
وی ادامه داد: جایزه این مسابقات پنج هزار دلار است که به افراد اول تا سوم هر رده اعطا میشود و ورودی هر شرکت کننده نیز ۱۵۰ هزار تومان است.
غنی گفت: ۲ نفر از ورزشکاران استان عضو تیم ملی نونهالان هستند که امید است با برگزاری این مسابقات ورزش اسکواش در خراسان جنوبی توسعه یابد.
وی افزود: یک سالن حرفهای اسکواش در استان داریم که این سالن بهترین سالن اسکواش در کشور است و در آینده به یکی از پایگاههای اردوی تیم ملی تبدیل میشود.
رییس هیات اسکواش استان خراسان جنوبی اظهار داشت: اسکواش از قدیمیترین نوع خانواده ورزشهای راکتی محسوب میشود و این ورزش تمامی اجزای آمادگی جسمانی را از قبیل سرعت، قدرت، استقامت، انعطافپذیری، چابکی و توان را دارا بوده و در بهبود استقامت قلبی، عروقی و عضلانی نقش مهمی را ایفا میکند.
وی گفت: امسال ورزشکاران فعال در رشته اسکواش خراسان جنوبی در هر مسابقه کشوری که شرکت کردند، صاحب مدال شدند و این ورزشکاران با شرکت در مسابقات بین المللی تا ۱۵ سال آینده میتوانند پاسخگوی ورزش اسکواش استان باشند.
استان مرزی خراسان جنوبی به مرکزیت بیرجند ۱۱ شهرستان دارد.