ساری- ایرنا – پس از مدت‌ها بلاتکلیفی در مدیریت و اداره منطقه گردشگری عباس‌آباد بهشهر، بالاخره تکلیف مدیریت این منطقه تفریحی در دولت تدبیر و امید مشخص شد و طی پروتکلی به شهرداری بهشهر واگذار می شود.

 فرماندار شهرستان بهشهر بعدازظهر روز شنبه در حاشیه دیدار  مدیران دستگاههای اجرایی با امام جمعه بهشهر  به مناسبت ایام الله دهه فجر در گفت و گو با ایرنا در مورد این خبر اظهارکرد: با واگذاری مدیریت منطقه گردشگری عباس آباد به شهرداری بهشهر، ساماندهی این منطقه گردشگری، کلید خواهد خورد.

" هادی خنجری" افزود: در جلسه ای که به منظور ساماندهی عباس آباد بهشهر و با حضور روسای ادارات مختلف بهشهر و نماینده استانداری برگزار شد، موضوع مدیریت عباس اباد در جلسات مختلف مورد بررسی قرار گرفت که در نتیجه با بررسی های انجام شده، مدیریت منطقه گردشگری عباس آباد بهشهر به شهرداری واگذار شد.
 

وی به جذابیت های گردشگری و طبیعی وتاریخی عباس آباد اشاره کرد و افزود: منطقه  گردشگری عباس آباد از جمله مکان های زیبا و توریستی شهرستان بهشهر است که دارای برخی موانع و مشکلات بوده است و به همین دلیل در برخی از موارد امکانات مناسبی به مسافران ارائه نمی شد که امیدواریم با واگذاری مدیریت آن به شهرداری شاهد ارائه امکانات و خدمات مطلوب به گردشگران در این منطقه باشیم.

گفتنی است این تصمیمات در راستای استفاده مطلوب از فضاهای گردشگری و توریستی شهرستان و همچنین ساماندهی وضعیت موجود و ارائه خدمات بهتر به مسافران و گردشگران اتخاذ شده است.

نداشتن مدیریت منسجم و مشخص در سالهای اخیر موجب بروز مشکلاتی در منطقه گردشگری و تاریخی عباس آباد شده است که انتظار می رود با مشخص شدن مدیریت این منطقه گردشگری، گام مهمی در مرحله نخست در حفظ این منطقه و در مراحل بعدی گام های محکم تری برای بهبود شرایط و ایجاد امکانات مناسب برای گردشگران برداشته شود.

مجموعه باغ ‌های عباس‌آباد با ۵۰۰ هکتار وسعت در ۹ کیلومتری شهر جنوب شرقی بهشهر و در دامنه رشته کوه‌های البرز و در میان جنگل‌های انبوه واقع است و در زمره مهم ترین و بزرگ ترین باغ‌های تاریخی ایران است.
این مجموعه در قالب پرونده‌ زنجیره‌ ای باغ‌های ایرانی در سال ۱۳۹۰ در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شد.
این مجموعه شامل سد عباس‌آباد، مخزن و دریاچه سد، گل‌باغ، کاخ، حمام، آسیاب آبی و ۲ برج آجری است که به دستور شاه عباس اول صفوی در سال‌های ۱۰۲۰ و ۱۰۲۱ هجری قمری در محلی که پیشتر ' خرگوران ' نام داشت ساخته شد و در حال حاضر مهم ترین باغ غیر کویری ایران به ‌شمار می‌آید.