تهران _ ایرنا_ عوامل ساخت فیلم سه کام حبس از فیلمی گفتند که روایت های این روزهای جامعه است؛ این فیلم به جنبه دیگر از اعتیاد که نابودی فرد و خانواده وی می شود، می پردازد.

سامان سالور روز شنبه در نشست خبری فیلم سه کام حبس با اشاره به این که این فیلم سه سال قبل، پیش از ساخت بسیاری از فیلم ها که با مضمون اعتیاد اکران شده، ساخت شده بود گفت: این فیلم به جنبه دیگر از اعتیاد که نابودی فرد و خانواده وی می شود، می پردازد.
وی در ادامه درباره تکراری بودن موضوع اعتیاد در فیلم این سال های سینمای ایران، گفت: این فیلم می تواند تلنگری باشد به جامعه درگیر اعتیاد که متاسفانه فراگیر شده است و هروزه شاهد اخبار آن هستیم.
سالور افزود: شخصیت این فیلم تلاش دارد با فروش مواد مخدر زندگیش را از این رو به آن رو کند و راه صد ساله را یک شبه طی کند اما در ادامه فیلم، شرایطی اتفاق می افتد که در مدت ۵ و ۶ روز آن فرد زندگی‌اش به قهقرا و فروپاشی می‌رود.
سالور گفت: از ابتدا تصمیم داشتیم فیلمی بسازیم که رنگی باشد اما خیلی رنگ نداشته باشد و برای ساخت این فیلم کار ویژه‌ای برای رنگ آن انجام دادیم.
وی ادامه داد : پس از دور خوانی هایی که با بازیگران انجام شد برخی از بخشهای فیلمنامه تغییر کوچکی کرد که بازیگران آن تنابنده و خانم ایزدیار تاثیر گذار بودند.
او در ادامه خصوص بازی های انجام گرفته در فیلم سه کام حبس گفت: تنابنده چون سابقه فعالیت هایی همچون کارگردانی و فیلمنامه نویسی دارد همواره با خودش ایده می‌آورد که دل کارگردان را به آن می برد.


سالور گفت: مخاطب اصلی این فیلم اجتماع و مردم جامعه هستند ولی امیدواریم مدیران به افراد تصمیم گیر تلنگری باشد زیرا جامعه‌ ما از اخبار بد خسته شده است.
کارگردان فیلم سه کام حبس، گفت: تلاش کردیم اغراقی در خصوص ساختمان بیمارستان و محیط خانه وجود نداشته باشد زیرا من تجربه دیدن بیمارستانی که در شرایط بازسازی بوده باشد دارم.
سالور ادامه داد: درتلاش بودیم کورسوی امیدی در فیلم باقی بماند و شاید صحنه های پایانی فیلم بیانگر این کورسوی امید باشد.
مسعود سلامتی مدیر فیلمبرداری فیلم سه کام حبس در خصوص ایده رنگ فیلم گفت تلاش کردیم فیلمی رنگی باشد اما رنگ های آن رنگ های سرد و افسرده باشد رنگ فیلم رنگ جامعه کنونی ما است.
محسن تنابنده بازیگر فیلم سه کام حبس در خصوص تجربه همبازی شدن با پریناز ایزد یار در این فیلم گفت: ما پیش از فیلم برداری تمرینات مکرر را انجام دادیم و امروز دیده‌ام این تمرینات کمک بسیاری کرد تا رابطه درست و مقبولی در فیلم به تصویر کشیده شود.


پریناز ایزدیار تجربه بازی با تنابنده رابی نظیر عنوان کرد و گفت: « یکی از ویژگی های تنابنده این است که حواسش به بازیگر روبرو هست.
ایزد یار در خصوص انتقاد به اینکه شکل باز دیگری در فیلم سه کام حبس مانند دیگر فیلم ها شده است، گفت: آنچه برای من اهمیت دارد این است که اغراق در فیلم انجام ندهم که مخاطب احساس نزدیکی بکند و برایش کاراکتر باورپذیر باشد.

سی وهشتمین جشنواره فیلم فجر در یک نگاه

سی وهشتمین جشنواره فیلم فجر ۱۲ تا ۲۲ بهمن سال همزمان با گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به دبیری ابراهیم داروغه‌زاده برگزار می‌شود.  

در این دوره جشنواره، ۱۱۵ فیلم سینمایی به همراه ۳۶ فیلم مستند فرم ثبت‌نام جشنواره را تکمیل کرده‌اند که در میان فیلم‌های سینمایی، ۳۷ اثر به فیلمسازان اول اختصاص دارد.  

این جشنواره شامل بخش های مختلف؛ از جمله مسابقه سینمای ایران یا سودای سیمرغ (فیلم های سینمایی داستانی/ پویانمایی فیلم‌های بلند داستانی که دارای پروانه ساخت یا نمایش از سازمان سینمایی باشند و تا قبل از بهمن ۱۳۹۸ اکران عمومی نشده و در هیچیک از رویدادها و جشنواره‌های سینمایی داخلی و خارجی به نمایش در نیامده باشند)،  نگاه نو (فیلم اول کارگردان: داستانی/ پویانمایی فیلمساز یا کارگردان اول، به هنرمندی اطلاق می‌شود که برای ساخت یا نمایش فیلم سینمایی خود برای نخستین بار، مجوزهای لازم و قانونی را از سازمان سینمایی کسب کرده باشد و پیش از این اثری از وی به عنوان فیلم سینمایی اکران یا در رویدادهای داخلی یا خارجی معرفی نشده باشد)،  مستند بلند، کوتاه داستانی (با زمان نمایش حداقل ۳ و حداکثر ۱۵ دقیقه)، مسابقه تبلیغات سینمای ایران و مسابقه تجلی اراده ملی است.  

محمد احسانی، محمود اربابی، همایون اسعدیان، یلدا جبلی، رضا درستکار، سیدمحمود رضوی و حسین کرمی در این دوره از جشنواره اعضای هیات انتخاب فیلم‌های بخش سودای سیمرغ (مسابقه سینمای ایران) و نگاه نو (ویژه فیلم اول کارگردانان) هستند.

غیر از پردیس ملت به عنوان کاخ اصلی جشنواره که محل نمایش فیلم ها برای اصحاب رسانه است،  پردیس سینمایی آزادی، سینما استقلال، پردیس سینمایی ایران‌مال، پردیس سینمایی باغ کتاب، پردیس سینمایی تماشا، سینما جوان، پردیس سینمایی راگا، پردیس سینمایی زندگی، پردیس سینمایی فرهنگ، سینما فجر اسلامشهر (سالن اصلی)، پردیس سینمایی کوروش، پردیس سینمایی کیان، سینما ماندانا، پردیس سینمایی مگامال و موزه سینما در مناطق مختلف شهر تهران، سینماهای مردمی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر خواهند بود.