منوچهر منطقی روز یکشنبه در اولین همایش ملی خودروهای آینده در سالن همایش های سازمان مدیریت صنعتی افزود: امیدواریم با برگزاری این رویداد و نتایج آن بتوانیم از اوایل سال آینده شاهد این باشیم که نمونه های خودروی برقی وارد فعالیت های شهری شوند و به شهرهای بزرگ تسری یابند.
وی با اشاره به اینکه ۱۲۰ شرکت دانش بنیان در حوزه هوشمند سازی وسایط نقلیه اعم از خودروهای هوشمند در کشور فعال است گفت: از دو سال گذشته کارهای تحقیقاتی در بخش خودروهای متصل و خودران آغاز شده تا نقشه راهی در این زمینه داشته باشیم و انتظار داریم که به یک راهبردی مشخص در این زمینه برسیم.
وی اظهار داشت: اگر این راهبردی تنظیم و منسجم شود قابلیت اجرا می یابد.
وی با اشاره به اینکه ورود به فناوری جدید نیاز به یک سری پشتیبانی دولت و زیر ساخت دارد گفت: اکنون ۱۲۰ شرکت دانش بنیان در زمینه هوشمند سازی وسایط نقلیه فعال هستند و استارتاپ هایی زیر مجموعه خودروهای الکتریکی شکل گرفته و کار می کنند.
منطقی یادآور شد: با فعالیت خودروهای متصل و خودران در کشور بستر بزرگی در زمینه خدمات و سخت افزار ایجاد می شود و باید بتوانیم این خوشه ها را به هم متصل کنیم، در این زمینه شتابدهنده تشکیل شده است و کمبودهایی که در شرکت های دانش بنیان وجود دارد را برطرف می کنند.
وی با اشاره به اینکه حرکت در زمینه تولید موتورسیکلت، اتوبوس و خودروی برقی نیاز به یک مدل کسب و کار دارد که بتواند پایداری آن را تضمین کند افزود: امیدواریم به مدل های کسب و کار در این زمینه دست یابیم.