هیات انتخاب مهرواره سرود متشکل از بهرام دهقانیار، محمود منتظم و عباس محمدی روز سهشنبه ۸ بهمن در نشستی تخصصی ۸۹ سرود و ۱۷ نماهنگ رسیده به دبیرخانه را بررسی کردند و در پایان هشت سرود نمایش و دو نماهنگ برای نخستین مهرواره سرود کانون، انتخاب شد.
در بخش سرود نمایش، اثر بازیهای محلی از کرمان با شعر و ترانه، آهنگسازی و رهبری مسعود نکویی از کرمان، رنگین کمان مهربانی با شعر و ترانه هادی فردوسی و آهنگسازی و رهبری فرشید جعفری از مرکز شماره ۳ کانون شیراز استان فارس، دنیای قشنگ با شعر و ترانه فاطمه احمدزاده، آهنگسازی حمید سلطانزاده و رهبری فاطمه بحرانی از مرکز کانون تفت استان یزد و فردا را میسازیم با شعر و ترانه مصدق آقاجانلو و آهنگسازی و رهبری غلامرضا گورکانی از مرکز مجتمع کانون زنجان در میان منتخبان این مهرواره قرار گرفتهاند.
همچنین از سرود نمایش اشبال کارون با شعر و ترانه باسم حمادی، آهنگسازی احمد بیتسیاح و رهبری مونا سبحانی از مرکز شماره ۱ کانون اهواز استان خوزستان، خلیج فارس با شعر و ترانه مجید ذاکری، آهنگسازی علیرضا کهوری و رهبری مرضیه فیروزی از مرکز کانون میناب استان هرمزگان، شهر شقایق با شعر و ترانه حسین احمدی، آهنگسازی ناصر شکرایی و رهبری لیلی دولتآبادی از مرکز شماره ۲ گنبدکاووس استان گلستان و دنیای پنهان با شعر و ترانه حمیرا خدابنده، آهنگسازی آرش عشقی و رهبری منیژه واحد از مرکز کانون لاهیجان استان گیلان بهعنوان دیگر آثار منتخب این بخش نامبرده شده است.
دو نماهنگ گیلانزای از استان گیلان و گردو بازی از استان کرمان نیز به عنوان منتخبان بخش نماهنگ معرفی شده است.
نخستین مهرواره سرود آفرینش با شعار آینده ساختنی است از تابستان سال جاری با ارسال شیوهنامه و فراخوان به استانهای سراسر کشور کار خود را آغاز کرد.
مخاطب این برنامه اعضای کودک و نوجوان و مربیان مراکز فرهنگی هنری کانون بودند، این مهرواره در دو بخش سرود نمایش و نماهنگ و در دو مرحله استانی و کشوری برنامهریزی شده بود.
برگزاری مهروارههای استانی با استان کردستان و در روز ۱۲ آذر آغاز شد و در روز ۱۲ دی ۱۳۹۸ با استانهای زنجان، قم، کرمانشاه و البرز پایان یافت. بیش از ۳۰۰ گروه سرود در بخش استانی مهرواره سرود شرکت داشتند. بر اساس شیوهنامه از هر استان سه اثر برتر در بخش «سرود نمایش» انتخاب و به دبیرخانه کشوری مهرواره ارسال شد.
مرحله کشوری نخستین مهرواره سرود آفرینش روزهای ۱۴ تا ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ در مجموعه زیباکنار در استان گیلان با حضور هشت گروه منتخب برگزار خواهد شد.
نگاه موزه ملی کودک به دو تصویرگری از یک قصه
نمایشگاه تصویرگری کتابهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در موزه ملی هنر و ادبیات کودک از بهمن ۱۳۹۸ آغاز شد. این نمایشگاه تصویرگری که با عنوان یک قصه در دو نگاه در موزه ملی هنر و ادبیات کودک در حال برگزاری است به آثار تصویرگرانی توجه دارد که یک داستان مشترک را تصویرگری کردهاند و کتابهای آنها در طول دورههای مختلف در انتشارات کانون پرورش فکری به چاپ رسیده است.
نمایشگاه تصویرگری یک قصه در دو نگاه بر اساس هفت قصه و با حضور آثار ۱۵ تصویرگر از بهمن ۱۳۹۸ تا پایان شهریور ماه ۱۳۹۹ در موزه ملی هنر و ادبیات کودک دایر است.
قصه زال و سیمرغ با تصویرگری مانلی منوچهری و نورالدین زرین کلک، قصه زال و رودابه با تصویرگری نورالدین زرینکلک و عاطفه ملکیجو، قصه شازده کدو با تصویرگری محمدعلی بنیاسدی، خشایار قاضیزاده و سحر خراسانی، قصه ماجرای بهلول با تصویرگری پژمان رحیمیزاده و پانتهآ عبدیفخرایی، قصه کچل کفترباز با تصویرگری بهزاد غریبپور و لیسا جمیلهبرجسته، قصه الاغه و کلاغه با تصویرگری آزاده افراسیابی و پرویز محلاتی، قصه یک راه بهتر با تصویرگری مهشید مهاجر و مریم مدرسی، عنوان آثاری است که در نمایشگاه تصویرگری به نمایش گذاشته شده است.
بازدید از نمایشگاه تصویرگری یک قصه در دو نگاه همه روزه به غیر از روزهای پنجشنبه و جمعه از ساعت ۹ تا ۱۶ در موزه ملی هنر و ادبیات کودک، واقع در طبقه زیر همکف مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون واقع در خیابان حجاب تهران امکانپذیر است.