حجتالاسلام محمدحسن کاویانی راد روز یکشنبه در کارگاه آموزشی «تراز مستند نگاری در آثار ایثار و شهادت» در ساختمان جانباز شهید رسولزاده اظهار داشت: حداقل نتیجه این دو رویداد بزرگ به تصویر کشیدن آزادی مثبت و تبدیل ارزشهای اخلاقی پیرو به پیشرو بود و در این راستا مستندسازی میتواند کمک بسیار زیادی در نمایش این تحول بزرگ تاریخی کند.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد افزود: مستندساز باید بتواند تجربیات کمنظیر و تکرارناپذیر تاریخی جمهوری اسلامی ایران را در قالب اسناد قابلانتقال و معتبر به نسل آینده منتقل کند.
وی ادامه داد: در تولید آثار فرهنگی باید به نظریههای مدون علمی و روشهای جدید متن پژوهی در تولید آثار دست پیدا کنیم از اینرو برگزاری نشست های تخصصی «سیره نگاری شهدا» توسط نشر شاهد میتواند راهگشا باشد.
کاویانی راد تاکید کرد: ارزیابی علمی و پژوهشی محتوای کتابهای ژانر ایثار و شهادت، حمایت از آثار فاخر کیفی ناشران و نویسندگان حوزه ایثار و شهادت انگیزه دهی به نویسندگان نوقلم برای تولید محتوا در این حوزه و تدوین نقشه راه و سند راهبردی برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی از اهداف بنیاد شهید هستند.
بنیاد شهید وظیفه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را بر عهده دارد
رحیم نریمانی مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران بهعنوان یکنهاد انقلابی که وظیفه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را بر عهده دارد، در راستای حمایت از نویسندگان نوقلم و آثار و تولیدات فرهنگی با محوریت ایثار و شهادت اقدامات زیادی را انجام داده و برنامههای فراوانی نیز در دستور کار دارد.
نریمانی خاطرنشان کرد: توانمندسازی نویسندگان نوقلم در حوزه ایثار و شهادت و تولید آثار در این زمینه از اقدامات مهم بنیاد شهید و امور ایثارگران است و برای نویسندگان این حوزه، سوژههای زیادی برای نگارش وجود دارد زیرا این فرهنگ منبعث از مذهب، اخلاق و عواطف انسانی است.
وی تاکید کرد: اداره کل اسناد و انتشارات معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد، برای برنامهریزی و اجرای اقدامات خود، کشور را به ۵۰ منطقه تقسیم کرده که امیدواریم در سال جاری و سال آینده با همکاری یکی از موسساتی که از پیشکسوتان عرصه نویسندگی است کارگاههای آموزشی زیادی را برای علاقهمندان این حوزه برگزار کنیم و اطمینان داریم تجربیات این عزیزان به تولید آثار باکیفیت در حوزه ایثار و شهادت منجر خواهد شد.