تهران _ ایرنا_ تهیه کننده و کارگردان فیلم ابر بارانش گرفت، با بیان این که بر اساس آمار بخش کمی از افراد جامعه به سینما می روند، گفت: برای بخش خاموش فیلم می سازم.

مجید برزگر دوشنبه شب در نشست خبری فیلم «ابر بارانش گرفت»، گفت:  اگر فیلمی ۳۰ میلیارد تومان بفروشد، حدود ۲ فیلم نفر فیلم تماشا کردند که قطعا خیلی کم است لذا این نشان می دهد، این مسیر فیلم با ذایقه بسیاری خوش نمی آید.
 وی افزود: تعداد کمی در ایران به سینما می روند مردم علاقمند فیلم دیدن هستند؛‌ من فیلمی خلاف جریان سینما، و برای اقلیت تماشاگر فیلم ساختم.
 برزگر اضافه کرد: در این فیلم ادای دینی به سینمای تارکوفسکی داشتم که البته کپی نیست  بلکه در مسیر آن فیلمساز حرمت کردن است.
وی در پاسخ به پرسشی درباره موسیقی فیلم، گفت: ترجیح دادم از موسیقی که خودم همواره گوش می دهم یعنی قطعه ای از بتهوون استفاده کنم.
وی با اشاره به صحنه ای از فیلم ابر بارانش گرفت، افزود: گاهی حوادث غیر معمولی برای فردی اتفاق می افتد که خرافه نیست اما آن بر اساس آن تصمیم می گیرد و به نظرش عاقلانه می آید.

برزگر در ادامه با اشاره به پرسشی مبنی بر این که بهتر نبود این فیلم در قالب تئاتر اجرا شود، گفت: چرا می شود ولی من فیلمساز هستم.


وی با اشاره به انتقاد هوایی که در خصوص موضوعات پزشکی محتوای فیلم می شود، گفت: مشاوران پزشکی زیادی داشتم که آنها به ما مشاوره دادند.
برزگر در پاسخ به پرسش دیگر درباره توانایی کارگردان در خصوص نوجوانان گفت: اگر سوژه دلچسبی پیدا کنم، کار می کنم.
ابر بارانش گرفت، سینمای شاعرانه است

آرمان خوانساریان نویسنده فیلمنامه ابر بارانش گرفت، گفت: این فیلم سینمای شاعرانه است.
وی با بیان این که این فیلم کاملا مستقلی است، گفت: سرمایه‌گذاری حاضر به حمایت از این فیلمنامه نشد.
علی ثانی فر بازیگر فیلم ابر بارانش گرفت، به شوخی از حضور حسنی به عنوان مجری در این نشست گفت: خوشحالم شما هستید در نشست قبلی آقای گبرلو بود چون محافظه کار هست نمی گذاشت دعوا بشود.


وی با بیان این که این فیلم کاملا مستقلی است، گفت: سرمایه‌گذاری حاضر به حمایت از این فیلمنامه نشد.
علی ثانی فر بازیگر فیلم ابر بارانش گرفت، به شوخی از حضور حسنی به عنوان مجری در این نشست، تشکر کرد و گفت: خوشحالم مجری شما هستید، در نشست قبلی آقای گبرلو بود که حاشیه هایی به همراه داشت...

سی وهشتمین جشنواره فیلم فجر در یک نگاه

سی وهشتمین جشنواره فیلم فجر ۱۲ تا ۲۲ بهمن سال همزمان با گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به دبیری ابراهیم داروغه‌زاده در حال برگزاری است. 

در این دوره جشنواره، ۱۱۵ فیلم سینمایی به همراه ۳۶ فیلم مستند فرم ثبت‌نام جشنواره را تکمیل کرده‌اند که در میان فیلم‌های سینمایی، ۳۷ اثر به فیلمسازان اول اختصاص دارد.  

این جشنواره شامل بخش های مختلف؛ از جمله مسابقه سینمای ایران یا سودای سیمرغ (فیلم های سینمایی داستانی/ پویانمایی فیلم‌های بلند داستانی که دارای پروانه ساخت یا نمایش از سازمان سینمایی باشند و تا قبل از بهمن ۱۳۹۸ اکران عمومی نشده و در هیچیک از رویدادها و جشنواره‌های سینمایی داخلی و خارجی به نمایش در نیامده باشند)،  نگاه نو (فیلم اول کارگردان: داستانی/ پویانمایی فیلمساز یا کارگردان اول، به هنرمندی اطلاق می‌شود که برای ساخت یا نمایش فیلم سینمایی خود برای نخستین بار، مجوزهای لازم و قانونی را از سازمان سینمایی کسب کرده باشد و پیش از این اثری از وی به عنوان فیلم سینمایی اکران یا در رویدادهای داخلی یا خارجی معرفی نشده باشد)،  مستند بلند، کوتاه داستانی (با زمان نمایش حداقل ۳ و حداکثر ۱۵ دقیقه)، مسابقه تبلیغات سینمای ایران و مسابقه تجلی اراده ملی است.  

محمد احسانی، محمود اربابی، همایون اسعدیان، یلدا جبلی، رضا درستکار، سیدمحمود رضوی و حسین کرمی در این دوره از جشنواره اعضای هیات انتخاب فیلم‌های بخش سودای سیمرغ (مسابقه سینمای ایران) و نگاه نو (ویژه فیلم اول کارگردانان) هستند.

غیر از پردیس ملت به عنوان کاخ اصلی جشنواره که محل نمایش فیلم ها برای اصحاب رسانه است،  پردیس سینمایی آزادی، سینما استقلال، پردیس سینمایی ایران‌مال، پردیس سینمایی باغ کتاب، پردیس سینمایی تماشا، سینما جوان، پردیس سینمایی راگا، پردیس سینمایی زندگی، پردیس سینمایی فرهنگ، سینما فجر اسلامشهر (سالن اصلی)، پردیس سینمایی کوروش، پردیس سینمایی کیان، سینما ماندانا، پردیس سینمایی مگامال و موزه سینما در مناطق مختلف شهر تهران، سینماهای مردمی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر خواهند بود.