بوشهر- ایرنا- معاون اجتماعی و مطالبه‌گری ستاد امربه معروف و نهی از منکر گفت: عده‌ای برای رسیدن به منافع حزبی، جناحی و سیاسی دوست دارند این فریضه را محدود کنند درحالیکه امر به معروف مسئولان جزو منش دینی و اعتقادی ما است.

حجت الاسلام روح‌الله میرزایی روز دوشنبه در همایش فصلی شوراهای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر افزود: امروز مردم تصور می‌کنند امر به معروف و نهی از منکر تنها محدود به فریضه عفاف و حجاب است این درحالی است که این طور نیست و دامنه این فریضه الهی بسیار گسترده‌است.

وی بیان کرد: این دیدگاه‌ها و اظهار نظرها نشان می‌دهد این فریضه الهی بدرستی در جامعه تشریح نشده‌است این درحالی است که اگر تبیین می‌شد شیرین‌ترین، نوترین، کاراترین و کارسازترین نوع تعامل اجتماعی است و مهمترین آن امر به معروف و نهی از منکر مسئولان از سوی مردم است که باید زیرساخت آن فراهم شود.

میرزایی اضافه کرد: عده‌ای برای رسیدن به منافع حزبی، شخصی، جناحی و سیاسی دوست دارند فریضه امر به معروف و نهی از منکر را محدود کنند این درحالی است که امر به معروف کردن مسئولان جزو منش دینی و اعتقادی ما است و اگر این امر پررنگ شود دشمن نمی‌تواند سوء استفاده کند.

وی تاکید کرد: اگر به دانشجویی اجازه داده شود که نهی از منکر را فریاد بزند دیگر این دانشجو به اصل نظام کاری ندارد و یک موضوع عادی براحتی تبدیل به یک مساله امنیتی نمی‌شود.

وی تاکید کرد: برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی براساس بیانیه گام دوم انقلاب باید امر به معروف و نهی از منکر را برای مردم باز تعریف کرد زیرا این فریضه نظارت عمومی مردم است.

میرزایی گفت: اگر در خیلی از جاها شعار می‌دهیم که اعتراض حق مردم است باید ظرفیت اعتراض مردم را فراهم کرد و مهمترین چیزی که این ظرفیت را فراهم می‌کند خود امر به معروف و نهی از منکر است.

قائم مقام ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: اسلام با سلاح امربه معروف و نهی از منکر نظارت عمومی در جامعه را بالا می‌برد.

میرزایی اضافه کرد: مردم دوست دارند و حقشان است از مسئولان خود مطالبه کنند اما باید به مردم آموزش دهیم که چگونه مطالبه کنند و هیچ‌ وقت نباید این حق را از آنان گرفت.

وی یادآور شد: رویکرد اصلی این ستاد این است که مردم بتوانند مسئولان جامعه را امربه معروف و نهی از منکر کنند و بر مسئولان جامعه و رفتارهای اجتماعی خود نظارت داشته باشند.

میرزایی گفت: اگر امر به معروف و نهی از منکر محدود به یک موضوع، افراد و مکان خاصی شد این باعث پایین آوردن شان این فریضه می‌شود این درحالی است که این فریضه حوزه‌های گوناگونی دارد.

وی تاکید کرد: امر به معروف و نهی از منکر در محیط زیست، گردشگری و تفریح سالم، کارگرانی که حقوق آنها پایمال می‌شود، اختلاس، ارتشا، جنگل، دریا، کوه خواری دیده می‌شود براین اساس هرچقدر دایره منکرها وسیع است به همان اندازه باید نهی ازمنکر هم انجام شود.

میرزایی اظهار داشت : اجرای درست فریضه امر به معروف و نهی از منکر از بروز بسیاری ازاتفاق‌ها جلوگیری می‌کند و امروز خیلی از کشورهای با واژگان دیگری به این فریضه می‌پردازند.