سنندج - ایرنا - معاون امور درمان بیمه تامین اجتماعی کردستان گفت: این استان با تولید ۵۰ درصد نسخه الکترونیکی کشور رتبه اول را در بین استان‌های مختلف به خود اختصاص داده است.

هوشنگ فولادی عصر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت دهه فجر اظهار داشت: فرآیند رسیدگی به اسناد پزشکی در این استان کاملا الکترونیکی شده است و پزشکان نیز همواره با اسقبال چشمگیر این روند را ادامه می‌دهند.

وی گفت: در ۹ ماهه سال جاری هفت هزار و ۲۰۹ فقره جراحی در بیمارستان ها و مراکز درمانی این بیمه در استان انجام شده که نسبت به مدت مشابه خود از ۲ درصد کاهش برخوردار است.

وی افزود: عمل‌های جراحی انجام شده نسبت به هفت هزار و ۳۹۳ مورد مدت مشابه سال گذشته از ۲ درصد کاهش برخوردار است که از این تعداد جراحی‌های متوسط سهم ۴۹ درصدی و جراحی‌های کوچک سهم ۳۱ درصدی و جراحی های بزرگ نیز سهم ۲۰ درصدی دارد.

وی اضافه کرد: در آمار منتهی به آذر امسال ۲ هزار و ۲۱۱ فقره جراحی کوچک، سه هزار و ۵۸۹ فقره جراحی متوسط و یک هزار و ۴۰۹ فقره جراحی بزرگ در بیمارستان ها و مراکز درمانی این استان انجام شده است.

فولادی با اشاره به اینکه در این مدت ضریب اشغال تخت های بیمارستانی و درمانگاهی این بیمه در استان به ۷۹ درصد رسیده است افزود: در این مدت  بیمه شدگان ۵۸۴ هزار و ۹۱۷ بار به پزشک های عمومی، ۱۱۳ هزار و ۶۸۷ بار نیز به پزشک‌های متخصص و ۷۴۹ هزار بار به صورت مراجعه سرپایی به مراکز درمانی این بیمه مراجعه کرده اند.

وی اضافه کرد:در سال جاری برای درمان بیمه شدگان این استان ۳ هزار و ۶ میلیارد و ۱۸۰ میلیون ریال اعتبار مصوب شده که شامل یک هزار و ۵۸۳ میلیارد و ۶۰۳ میلیون ریال هزینه درمان غیر مستقیم و یک هزار و ۴۲۲ میلیارد و ۵۷۷ میلیون ریال هزینه درمان مستقیم است.

معاون درمان بیمه تامین اجتماعی کردستان گفت: هزینه درمان مستقیم این استان در سه بخش شامل ۵۰ میلیارد ریال اختصاصی، یک هزار و ۳۰۱ میلیارد و ۵۱۰ هزار ریال جاری و ۷۱ میلیارد و۶۷ میلیون ریال عملیاتی است.

فولادی یاد آور شد: خرید ۲ دستگاه اتو آنالیزور آزمایشگاه،  جذب پنج پزشک متخصص، شروع بکار بخش LDR بیمارستان سنندج و اجرای استقرار استاندارهای بیمارستان دوستار کودک و مادر از دیگر خدمات اجرا شده در مراکز درمانی این بیمه در کردستان است.