سیدحسن صفوی روز سه شنبه در این مراسم اظهار داشت: این طرح که چهارمین دوره خود را سپری می کند و شهرستان ری هم چندین دوره به عنوان پنج کاندید برتر نامزدی پایتخت کتاب انتخاب می شود و هر ساله این طرح رو به گسترش است.
وی با اشاره به اینکه ۲۴۰ باشگاه کتاب خوانی در این دوره به شهرستان ری افزوده شده است، عنوان کرد: ۲هزارو۴۰۰ نفردر سطح این شهرستان در این جام شرکت کردند که این آمار نسبت به مشابه سال قبل که ۸۰۰ نفر بود رشد چشمگیری داشته است.
این مسئول افزود: کتابها بین حلقه های ۱۰ نفره توزیع و بعد از مطالعه، مطالب خلاصه نویسی شده و به دبیرخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی تحویل داده شد.
صفوی فراهم آوردن زمینه مشارکت کتاب فروشان، گروه های غیردولتی ترویج کتابخوانی، مهدکودک ها و مدارس در برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی را از وظایف ستاد اجرایی این طرح عنوان کرد و گفت: در این راستا ضمن داوری آثار و معرفی برگزیده های جام باشگاههای کتابخوانی شهرستان، مراسم اختتامیه برای تقدیر از برگزیدگان برگزار شد.
وی بر مشارکت هر چه بهتر جام باشگاههای کتابخوانی کودک و نوجوان تاکید کرد و گفت: فعالیت و مشارکت دستگاه های مربوطه برای اجرای جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در پیشبرد اهداف این طرح موثر است.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری خاطرنشان کرد: کتاب و کتابخوانی در بین دانش آموزان مدارس، آنها را از خطرات و آسیب های اجتماعی دور می کند و باید در این زمینه سرمایه گذاری بیشتری انجام گیرد.
صفوی با اشاره به ترویج کتاب خوانی در بین معتادان بهبود یافته یادآور شد: ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در بین معتادان بهبود یافته از دیگر برنامه ها و اهداف فرهنگی شهرستان ری به شمار می رود.
شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده است.