همدان- ایرنا- مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی همدان گفت: با بهره‌برداری از بخش بین‌المللی بیمارستان آتیه همدان، این مرکز آماده پذیرش بیماران خارجی و جذب گردشگر سلامت است.

دکتر علیرضا صفری روز سه‌شنبه  در حاشیه بهره برداری از بخش لندری بیمارستان آتیه همدان در جمع خبرنگاران افزود: با تمهیدات انجام شده این بیمارستان به عنوان آزمونه بخش لندری کشور انتخاب شده است.

وی در خصوص بخش آی.پی.دی (IPD) یا بیماران بین‌الملل بیمارستان آتیه همدان نیز بیان کرد: با توجه به سیاست‌های کشور تصمیم گرفتیم بخش پذیرش بیماران بین الملل را از کشورهای عراق، عمان و قطر فعال کنیم.

صفری اضافه کرد: استان همدان جزء ۱۲ استانی بود که برای این مهم با توجه به امکانات انتخاب شد و در حال حاضر این بخش با هفت اتاق ویژه با تمامی امکانات ضروری برای بیماران آماده بهره‌برداری است.

وی با بیان اینکه هم اکنون سایت‌های بیمارستان با زبان‌های انگلیسی و عربی و نیروهای توانمند در این زمینه آماده خدمت هستند، گفت:  امیدواریم به زودی بتوانیم بیماران را پذیرش کنیم.

مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی همدان اظهار داشت: این طرح با اعتبار یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بازسازی و تجهیز شده است.

صفری افزود: در صورتی که پذیرش بیماران بین الملل را داشته باشیم قادر به گسترش این بخش خواهیم بود و این ظرفیت در بیمارستان آتیه همدان وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه تفکیک وسایل استریل و ابزاری که از اتاق عمل خارج می‌شوند همواره از معظلات این بیمارستان بود، گفت: خوشبختانه با افتتاح لندری بیمارستان این معظل امروز مرتفع و دغدغه‌هایی که در این زمینه وجود داشت حل شد.

صفری همچنین به کادر پرستاری بیمارستان آتیه اشاره و اضافه کرد: این بخش بر اساس ارزیابی انجام شده توسط سازمان تامین اجتماعی در سال‌های ۹۵ و ۹۶ حائز رتبه برتر بوده‌ است و در سال جاری نیز در جایگاه عالی قرار دارد.

وی اظهار داشت: این بیمارستان از نظر استاندارد در جایگاه عالی بین دیگر بیمارستان های کشور قرار دارد و ۲ بیمارستان آتیه همدان و شهید غرضی ملایر در بین بیمارستان‌های سازمان تامین اجتماعی کشور از رتبه عالی برخوردار هستند.

صفری ادامه داد: بیمارستان آتیه همدان از نظر تعداد زایمان‌ها در سطح کشور مقام سوم، در بخش زایمان طبیعی در سطح استان مقام اول و ترکیب زایمان طبیعی با سزارین پس از بیمارستان فاطمیه و در جایگاه دوم قرار دارد.

مدیرکل درمان سازمان تامین اجتماعی استان همدان اضافه کرد: این بیمارستان در بحث بستری بیماران پس از بیمارستان بعثت رتبه دوم را دارد و در سال ۹۷ با ۱۵۶ تخت ۲۱ هزار و ۵۲۸ بیمار را پذیرش کرده است و بیمارستان غرضی ملایر با ۱۴۶ تخت ۱۷ هزار ۵۰۰ بیمار را در بحث بستری پذیرا بوده است.

وی اضافه کرد: در  ۹ ماهه نخست سال جاری ۸۸۱ هزار و ۶۴۵ ویزیت پزشک عمومی در بیمارستان آتیه و ۲۷ هزار و ۱۳۷ نفر در دو بیمارستان آتیه و غرضی ملایر بستری شده‌اند و علاوه بر این در بخش زایمان نیز پنج هزار و  ۸۲۰ زایمان ثبت شده است.

صفری دسترسی بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی به تخت فعال بیمارستان را حائز رتبه دوم کشوری دانست و گفت: از نظر درمانگاهی نیز در وضعیت خوبی قرار داریم و غیر از شهرستان کبودراهنگ که دسترسی به خدمات درمانی مستقیم ندارد و شهرستان بهار که در حال ساخت است، دیگر شهرستان‌ها وضعیت مطلوبی دارند.

وی پیشرفت مراحل بازسازی بخش بستری بیمارستان آتیه را بیش از ۹۵ درصد عنوان کرد و افزود: بخش اطفال بیمارستان آتیه همدان و بخش جراحی زنان بیمارستان غرضی ملایر نیز در حال بازسازی هستند و طبق پیشنهاد سازمان تامین اجتماعی درمانگاه شهرستان بهار نیز که در مراحل اولیه ساخت است پس از ۱۸ ماه آماده افتتاح خواهد بود.

مدیرکل درمان سازمان تامین اجتماعی استان همدان تعداد ویزیت پزشک عمومی را ۸۵۰ مورد در روز اعلام و اضافه کرد: پزشکان متخصص بیمارستان آتیه نیز روزانه ۵۰۰ بیمار را ویزیت می‌کنند.

وی درباره تجهیزات پزشکی و داروی هر دو بیمارستان نیز اظهار داشت: خوشبختانه در این موارد هیچ‌گونه مشکلی وجود ندارد و با توجه به وجود انبارهای دارویی در ۲ بیمارستان مذکور ذخیره ۶ ماهه دارو داریم؛ همچنین در بحث اعتباری و نقدینگی نیز با مشکلی مواجه نیستیم.

مدیرکل تامین اجتماعی استان همدان نیز در این نشست گفت: با تفاهم‌ نامه‌ای که ابتدای امسال تنظیم شد و بخش‌های خصوصی طرف قرارداد بودند، تمامی مکان‌های درمانی خصوصی که از درمان استان طلب دارند وصول خواهد شد.

اسماعیل نبوی در مورد طلب دیگر مکان‌ها از سازمان درمان نیز عنوان کرد: دستورالعمل جدیدی آماده شده که کلیه طلبکاران به حقوق خود خواهند رسید؛ همچنین بر اساس آمار استان همدان امسال رتبه اول اشتغال زایی در کشور را دارد و ۱۸ هزار و ۵۹ اشتغال را در کارنامه خود ثبت کرده است.