تهران- ایرنا- مطالعات جدید محققان دانشگاه آلبرتا در آمریکا نشان می‌دهد افزایش قند ناشتا در دوران بارداری مشکلاتی را برای مادر و نوزاد به همراه دارد.

به گزارش پایگاه خبری ساینس دیلی، این مطالعه نشان می‌دهد زنانی که در دوران بارداری قند ناشتای بالایی دارند، نسبت به زنان بارداری که سطح گلوکز خونشان پس از وعده‌های غذایی بالا می‌رود، با خطرات و عوارض جدی‌تری مواجه هستند.

احتمال بروز فشار خون بارداری در زنانی که قند خون ناشتای بالاتری دارند،‌ ۱.۵ برابر بیشتر است، از طرفی احتمال زایمان زودرس و مشکلاتی که منجر به زایمان سزارین می‌شود نیز در این زنان بیشتر است. قند ناشتای بالا در دوران بارداری، قلب و کلیه مادر را در معرض استرس قرار می‌دهد.

نوزادانی که در این شرایط متولد می‌شوند نیز با مشکلات مختلف مواجه می‌شوند و احتمال چاقی آنها در سال‌های بعدی زندگی بیشتر است.
سن، وزن، رژیم غذایی و استرس از جمله مواردی هستند که در بروز دیابت بارداری نقش دارند و مادران قبل از بارداری باید  تحت نظر پزشک باشند و وزن، قند و فشار خون خود را در سطح طبیعی نگه دارند.