تهران - ایرنا- کارگردان فیلم مغز استخوان، با اشاره به اینکه تلاش ما این بوده که این فیلم با فیلم مغزهای کوچک زنگ زده شباهتی نداشته باشد، تاکید کرد: ‌براین باوریم که سینما هنگامی موفق است که تماشاگر را در پایان فیلم به فکر فرو ببرد.

حمید رضا قربانی عصر چهارشنبه در نشست خبری فیلم «مغز استخوان» باتشریح روند شکل گیری و پروسه تولید این اثر، گفت: پس از ساخت فیلم اولم به دنبال فیلمنامه ای قصه گوتر بودم که با اخلاق و منش من نیز هم راستا باشد.

وی در مورد فیلمنامه هم این فیلم هم، گفت: حدود ۲, ۳ ماه با نویسنده صحبت هایی انجام شد تا به یک نظر واحد رسیدیم.

ریتم فیلم تند بود

کارگردان فیلم مغز استخوان در ادامه این نشست خبری ریتم فیلم را تند اعلام کرد و گفت: شخصیت ها در پایان داستانی داشتند که به نظرم مخاطب آن را درک می کند.

قربانی همچنین درباره شایعاتی درخصوص همکاری نویسنده علی زرنگار با نویسنده دیگری، گفت: او تنها نویسنده این فیلمنامه بود.

وی درباره سکانس پایانی فیلم هم توضیح داد: چون بازیگر مجید با بازی جواد عزتی در موقعیت خاص اعدام بود عقل بر احساساتش سوار شد.

نویسنده فیلم نویسنده فیلم مغز استخوان هم در این نشست خبری، گفت: سکانس پایانی فیلم پس از استفتا که انجام شد، تغییر داده شد تا پایان فیلم آن چیزی نبود که در فیلم اتفاق افتاد.

علی زرنگار در پاسخ به پرسش های انتقادی، گفت: وظیفه من به عنوان نویسنده ایجاد سوال در ذهن مخاطب است و نه چیز دیگر لذا براساس مسئولیت خود عمل کردم.

قهرمانی کارکتر عقلانی کار سختی است

وی،افزود: قهرمانی کارکتر عقلانی کار سختی است زیرا قهرمانی شخصیت احساساتی آسان است. پذیرش شخصیتی که احساساتی است و عربده کشی می کند راحت تر از فرد عقلانی است.

نویسنده فیلم نویسنده فیلم مغز استخوان افزود: شخصیت حسین در موقعیتی، احساساتش زیر پا گذاشت و واکنش عقلانی انجام داد.

پریناز ایزدیار بازیگر شخصیت بهار در فیلم مغز استخوان در پاسخ به پرسشی که مطرح شد آیا  حق به تصمیماتی  که بهار گرفت را می دادید؟ ، گفت: هر مادری اگر در این موقعیت قرار بگیرد و جان فرزندش در خطر باشد حتماً همین کارهایی که بهار انجام داد را انجام می دهد و به اصطلاح خودش را به آب و آتش می‌زند.

این هنرمند سینما همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه تا چه زمانی شما قرار است در نقش بازیگری مقاوم بازی کنیم گفت: تا زمانی که ژانر و فیلمنامه هایی که در اختیار ما قرار می‌گیرد محدود است.

سی وهشتمین جشنواره فیلم فجر در یک نگاه

سی وهشتمین جشنواره فیلم فجر ۱۲ تا ۲۲ بهمن سال همزمان با گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به دبیری ابراهیم داروغه‌زاده برگزار می‌شود.  

در این دوره جشنواره، ۱۱۵ فیلم سینمایی به همراه ۳۶ فیلم مستند فرم ثبت‌نام جشنواره را تکمیل کرده‌اند که در میان فیلم‌های سینمایی، ۳۷ اثر به فیلمسازان اول اختصاص دارد.  

این جشنواره شامل بخش های مختلف؛ از جمله مسابقه سینمای ایران یا سودای سیمرغ (فیلم های سینمایی داستانی/ پویانمایی فیلم‌های بلند داستانی که دارای پروانه ساخت یا نمایش از سازمان سینمایی باشند و تا قبل از بهمن ۱۳۹۸ اکران عمومی نشده و در هیچیک از رویدادها و جشنواره‌های سینمایی داخلی و خارجی به نمایش در نیامده باشند)،  نگاه نو (فیلم اول کارگردان: داستانی/ پویانمایی فیلمساز یا کارگردان اول، به هنرمندی اطلاق می‌شود که برای ساخت یا نمایش فیلم سینمایی خود برای نخستین بار، مجوزهای لازم و قانونی را از سازمان سینمایی کسب کرده باشد و پیش از این اثری از وی به عنوان فیلم سینمایی اکران یا در رویدادهای داخلی یا خارجی معرفی نشده باشد)،  مستند بلند، کوتاه داستانی (با زمان نمایش حداقل ۳ و حداکثر ۱۵ دقیقه)، مسابقه تبلیغات سینمای ایران و مسابقه تجلی اراده ملی است.  محمد احسانی، محمود اربابی، همایون اسعدیان، یلدا جبلی، رضا درستکار، سیدمحمود رضوی و حسین کرمی در این دوره از جشنواره اعضای هیات انتخاب فیلم‌های بخش سودای سیمرغ (مسابقه سینمای ایران) و نگاه نو (ویژه فیلم اول کارگردانان) هستند.

غیر از پردیس ملت به عنوان کاخ اصلی جشنواره که محل نمایش فیلم ها برای اصحاب رسانه است،  پردیس سینمایی آزادی، سینما استقلال، پردیس سینمایی ایران‌مال، پردیس سینمایی باغ کتاب، پردیس سینمایی تماشا، سینما جوان، پردیس سینمایی راگا، پردیس سینمایی زندگی، پردیس سینمایی فرهنگ، سینما فجر اسلامشهر (سالن اصلی)، پردیس سینمایی کوروش، پردیس سینمایی کیان، سینما ماندانا، پردیس سینمایی مگامال و موزه سینما در مناطق مختلف شهر تهران، سینماهای مردمی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر خواهند بود.