به گزارش تارنمای اینترنتی وست فرانس، همزمان با نگرانیها از شیوع ویروس فراگیر کرونا در خارج از مرزهای چین، شرکتهای هواپیمایی ایرفرانسه و «کی.ال.ام» اعلام کردند همه پروازهای خود را به مقصد چین تا پانزدهم مارس به حالت تعلیق در آوردهاند.
مقامهای این دو شرکت پیشبینی میکنند که بتوانند پروازهای روزمره خود به فرودگاههای پکن و شانگهای را شانزدهم مارس(۲۶ اسفندماه) از سر بگیرند.
پیش از این علاوه بر ایرفرانس و کی.ال.ام فرانسه، شرکتهای هواپیمایی امریکن ایرلاینز، دلتا ایرلاینز (آمریکا)، هنگکنگ، کرهجنوبی، تانزانیا، استرالیا، انگلیس (بریتیش ایرویز) و مصر (اژیپت ایر)، پروازهای خود را تا اطلاع ثانوی به مقصد چین تعلیق کرده بودند.
فرانسه که پیشتر اعلام کرده بود در پی شیوع ویروس کرونا در چین، شهروندان خود را از شهر ووهان این کشور خارج میکند، ۲۰۰ نفر از اتباع خود را روز جمعه به کشورشان بازگرداند.
این اتباع فرانسوی سپس به یک مرکز تعطیلات در ساحل «کری-لو-روئه - Carry-le-Rouet » در جنوب فرانسه منتقل و به مدت ۲ هفته در این مکان قرنطینه خواهند شد.
توقف مونتاژ ایرباس در چین
پیش از این نیز شرکت هواپیمای ایرباس به عنوان بزرگترین سازنده هواپیماهای جت مسافربری در جهان، خط مونتاژ خود را در چین به دلیل شیوع فزاینده ویروس کرونا در این کشور به طور موقت تعطیل کرد.تارنمای اینرنتی براساس اعلام شبکه بینالمللی پروازها (International Flight Network) منبع اخبار هوانوردی بینالمللی، ایرباس اعلام کرده از نزدیک تحولات مربوط به وضعیت ویروس کرونا را تحت نظر دارد و به طور مداوم اطلاعات کارمندانش را درباره این موضوع به روزرسانی میکند.
براساس این گزارش، انتظار میرود، این اقدامات بر تولید هواپیماهای مدل ایرباس ای۳۲۰ تاثیر داشته باشد. ایرباس به تازگی مونتاژ این مدل هواپیما را در این شهر چین از ۴ به ۶ هواپیما در ماه افزایش داده بود.
خط مونتاژ ایرباس در شهر تیانجین چین از سال ۲۰۰۸ گشوده شده است. این شهر یکی از چهار مکان ساخت هواپیمای ای ۳۲۰ است. ایرباس افزایش تولید کلی خانواده اِی ۳۲۰ در همه خطوط مونتاژ خود در سراسر جهان را به ماهانه ۶۳ هواپیما در سال ۲۰۲۱ هدف قرار داده است.
همزمان با بالا رفتن نگرانیهای جهانی از شیوع ویروس کرونا در چین، تعدادی از کشورها برای جلوگیری از شیوع بیشتر این ویروس اقدامات پیشگیرانهای را از جمله بازگرداندن اتباع خود در دستور کار قرار دادند.ا۹۰۴۱
2023