حسین حسننژاد روز شنبه در جشن رونق تولید واحدهای صنعتی مازندران که به خاطر بازگشت ۷۵ واحد صنعتی راکد استان به چرخه تولید در ساری برگزار شد، افزود : انقلاب اسلامی توانست جریانی در منطقه ایجاد کند که نه تنها تاریخ ایران بلکه تاریخ کشورهای دیگر منطقه و جهان را نیز تغییر دهد.
وی با اشاره به اینکه تحریم همزاد و مکمل جنگ است ، ادامه داد : آثار مخربش به مراتب بدتر از جنگ است و دشمنان با تحریم ها تلاش کرد که بیکاری را افزایش دهند و مجموعه مردم را از ادامه و پایداری راه منصرف کنند.
حسننژاد با تاکید بر اینکه امروز دنیا شاهد اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران است، گفت : با وجود تحریمهای دشمنان ، همچنان چرخ صنعت حرکت می کند که نشان از اراده جدی سرمایه گذاران واحدهای صنعتی داخلی دارد.
افزایش ضریب امنیت با حمایت از تولید
معاون استاندار مازندران تحریم های دشمنان را ناشی از تمایل آنها برای ضربه زدن به اقتصاد، اشتغال و تولید کشور عنوان کرد و گفت : باید در کنار صنعتگران فرصتی فراهم کنیم تا از این شرایط عبور کنند زیرا حمایت از تولید به ضریب امنیت کشور کمک خواهد کرد.
حسن نژاد به ناتوانی و ضعف برخی از صنایع به دلیل تحریم ها اشاره کرد و افزود : رقابت پذیری این واحدهای تولیدی مستلزم تکمیل زنجیره بین بخشی و همچنین نوآوری و دانش روز است که باید به سرعت توسط جامع علمی و نخبگان برطرف شود.
وی اشتغالزایی، کنترل و مهار آسیب های اجتماعی و افزایش ضریب همبستگی را مهم ترین کارکرد صنایع دانست و تاکید کرد : باید در این زمینه دست صنعتگران را بگیریم در حالی که دشمنان تلاش دارند با کمبودها به جنگ مقاومت ملت ما بروند.
دشمنان به دنبال کاهش مشارکت سیاسی هستند
معاون سیاسی استاندار مازندران همچنین با اشاره به اینکه انتخابات همواره نماد عزت و پویایی سیاسی انقلاب اسلامی بود ، گفت: دشمنان به دنبال کاهش مشارکت مردم در انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی هستند.
حسن نژاد افزود : انتخابات همواره ملت و انقلاب اسلامی را در نقطه مقابل استکبار قرار داده است و همواره برای ما اقتدار ، خضوع و پیوستگی را به دنبال داشت.
وی تاکید کرد: حضور جدی ما در انتخابات نه تنها شادابی اجتماعی و سیاسی را فراهم خواهد کرد، بلکه معادلات منطقه در تمام زمینه ها را به هم می زند.
خدمات فنی نیاز حیاتی صنعت مازندران
مدیرعامل شرکت فولادسازان امیرآباد هم به عنوان یکی از واحدهای راکدی که به تسهیلات رونق تولید به چرخه بازگشت ، در این مراسم از نبود بانک اطلاعاتی در خصوص معرفی خدمات و امکانات فنی در استان مازندران انتقاد کرد و گفت: همواره ما برای خدمات فنی باید چشم به متخصصان و شرکت هایی از استان تهران و اصفهان داشته باشیم.
علیرضا مهربانیپور فراهم سازی دسترسی محلی به شرکت های فنی در اختیار واحدهای صنعتی مازندران را ضروری عنوان کرد و افزود : به دلیل نبود این اطلاعات بسیاری از واحدهای صنعتی استان از نظر فنی و تکنیک با وقفه مواجه هستند.
وی ادامه داد : این کار ضمن صرف وقت موجب ایجاد بار هزینه ای بر صنعت مازندران می شود.
در جشن رونق تولید واحدهای صنعتی مازندران از ۱۲ واحد صنعتی که دوباره به چرخه تولید بازگشتند تجلیل شد.
بنا به اعلام سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران امسال ۷۵ واحد صنعتی راکد استان به چرخه تولید بازگشتند.