ناصر مطیعی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: در دستورالعمل مربوط به این طرح فقط بحث شناسایی خیرین دانشگاه ساز، مطرح نیست بلکه شناسایی نیازهای دانشگاه ها، اولویت بندی و تعریف سازوکارهای مشارکت خیرین در این دستورالعمل دیده شده که در حال نهایی شدن است.
صندوق رفاه دانشجویان با ارسال بخشنامه ای به دانشگاه ها اعلام کرد که برای ارتقای سطح کیفی خوابگاه ها، تصمیم به اجرای طرح ملی ارتقای خوابگاه های دانشجویی کشور با مشارکت این صندوق، خیرین، دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی دارد.
در این طرح، سهم صندوق رفاه دانشجویان ۴۰ درصد و سهم خیرین و دانشگاه ها هر کدام ۳۰ درصد درنظرگرفته شده است.
رییس صندوق رفاه دانشجویان با بیان اینکه این دستورالعمل از ترم تحصیلی آینده برای ارتقای خوابگاه ها اجرایی می شود، افزود: این صندوق در نظر دارد واحدی برای خیرین راه اندازی کند تا از ظرفیت آنها برای کمک به تعمیر، تجهیز و نوسازی خوابگاه هایی که نیازمند نوسازی و ارتقای سطح هستند، استفاده شود.
مشاور وزیر علوم همچنین به برگزاری مراسمی برای تقدیر از خیرین و رونمایی همزمان از این طرح خبر داد و گفت: در این مراسم از خیرینی که سال ۹۸ در حوزه خدمات رفاهی دانشجویی از دانشگاه ها و دانشجویان حمایت کردند، تقدیر می شود و از طرح یاد شده با حضور وزیر علوم رونمایی خواهد شد.
طرح ارتقای سراها و خوابگاههای دانشجویی در چند سال گذشته در وزارت علوم پیگیری شده و با رتبه بندی خوابگاهها فضاهای فرسوده ارتقای کیفی یافته است.
هم اکنون دانشجویان سراسر کشور در هزار و ۳۶۰ خوابگاه در سال تحصیلی جاری اسکان داده شده اند.