شهرکرد- ایرنا- همزمان با هشتمین روز از دهه فجر و سالروز شهادت حضرت ام‌البنین همایش، تجلیل از مادران و همسران شهدا و تجلیل از فعالان قرآنی چهارمحال و بختیاری با حضور معاون رییس جمهور و رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور روز شنبه برگزار شد.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد،با اشاره به نقش و جایگاه والای همسران و مادران شهدا در طول ۸ سال دفاع مقدس گفت: مادران و همسران شهدا، نماد و اسوه صبر و مقاومت هستند که این صبر و مقاومت را از حضرت زهرا(س) و حضرت ام‌البنین الگوپذیری کردند.

حجت الاسلام محمدعلی نکونام روز شنبه در آیین تجلیل از همسران و مادران شهدای استان افزود: در طول ۸ سال دفاع مقدس همسران و مادران شهدا با الگوگیری از صبر و بصیرت حضرت ام‌البنین، فرزندان و همسران خود را برای دفاع از کشور همراهی کردند، تا نظام اسلام پابرجا بماند.

وی، با تاکید بر اینکه پیروزی انقلاب و نظام اسلام مرهون خون شهدا و همراهی و بصیرت خانواده شهدا و ایثارگران است، گفت: امروز مسوولان و حامیان نظام باید با بصیرت، شجاعت و ایمان قلبی در زمینه رفع مشکلات مردم تلاش کنند.

امام جمعه شهرکرد، به ایمان و صلابت شهدا در طول ۸ سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت:  ایمان و صلابت شهدا به خصوص سردار شهید سلیمانی لرزه بر اندام دشمن می‌اندازد و دشمن از این ایمان و صلابت هراس دارد.

امام جمعه شهرکرد، ایمان و تعهد سردار شهید سلیمانی مانعی برای پیشبرد اهداف بزرگترین قدرت جهانی(آمریکا) بود که باید این ایمان و تعهد در جامعه به خصوص در بین مسوولان و خدمتگزاران به نظام ، بیشتر پرورش یابد.

وی اظهار داشت: امروز مادران و همسران شهدا به خود افتخار می کنند که خون شهدای، کاخ استکبار و استبداد را لرزانده است و ریشه ستم و استکبار را از جهان اسلام کمرنگ و پایه‌های نظام دینی را مستحکم‌تر کرده است.

صبر و استقامت مادران و همسران شهدا ضامن پایداری نظام است

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری نیز در این آیین گفت: صبر و استقامت و همراهی مادران و همسران شهدا در طول ۸ سال دفاع مقدس و پس از پیروزی انقلاب ضامن پایداری نظام اسلام است.

فریبرز نجفی افزود: زنان و همسران شهدا در طول ۸ سال دفاع مقدس دوشادوش همسران و فرزندان خود با دشمن مبارزه کردند و تجلیل از این قشر می‌تواند در ترویج فرهنگ صبر و استقامت در بین جوانان به خصوص زنان موثر باشد.

وی اظهار داشت: اگر زنان در طول ۸ سال دفاع مقدس با همسران و فرزندان خود همراهی نمی‌کردند، مردان با این اراده قوی، راهی جبهه‌های جنگ نمی‌شدند.

نجفی افزود: در طول ۸ سال دفاع مقدس نزدیک ۶ هزار و ۵۰۰ شهید زن در دوران دفاع مقدس و ۸ هزار جانبار را زنان تشکیل می‌دهند، که زنان، مادران و همسران شهدا، نقش اساسی در شکل گرفتن انقلاب و ۸ سال دفاع مقدس داشتند، ایستادگی مقاومت، شجاعت همسران و مادران شهدا انقلاب اسلام را بیمه کرده است.

به گفته وی، کانون قرآن بنیاد شهید استان در قالب  ۸۹ کلاس قرآنی با ۲ هزار و ۳۰۰ نفر عضو در منازل و حسینیه‌های شهدا فعال‌است که ۲۳۶ نفر پیشتاز قرآنی در این استان وجود دارد که در کشور رتبه اول تا سوم قرآنی دارند. 

وی با اشاره به فعالیت کانون قرآن در بنیاد شهید استان افزود: چهارمحال و بختیاری جزء ۶ استانی برتر عضو شورای مرکزی قرآن بنیادشهید کشور است.

به گزارش ایرنا، همزمان با شهادت حضرت ام‌البنین از مادران، همسران شهدا و همچنین فعالان قرآنی و ورزشی تجلیل شدند.

از مجموع ۲ هزار و ۴۳۶ شهید چهارمحال و بختیاری، ۱۵ نفر شهدای زن هستند، که بر اثر بمباران به شهادت رسیده‌اند.

همچنین چهارمحال و بختیاری دارای ۸۰۰ زن ایثارگر و ۳۷ جانباز زن است که مرحومه حاجیه "نازبیگم حسین میرزایی بنی"، تنها زن رزمنده این استان است.

یک هزار و۴۰۰ مادر شهید که در قید حیات هستند، ۵۸۴ همسر شهید، ۱۰۱ مادر جانباز بالای ۵۰ درصد و ۴۱۳ همسر جانباز بالای ۵۰ درصد از دیگر افتخارات جامعه زنان استان چهارمحال و بختیاری به شمار می‌رود.