کرمان - ایرنا - فرماندار و رئیس حوزه انتخابیه کرمان و راور با تأکید به لزوم دقیق بودن مجریان انتخاباتی گفت: برگزاری انتخابات سالم، وظیفه شرعی، قانونی و اخلاقی مسئولان و مجریان است.

علی بابایی روز در نشست با رضا رضایی رییس هیأت نظارت استان و علی افشارپور رییس و اعضا هیات نظارت شهرستان کرمان با گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر و یاد شهدای انقلاب به ویژه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به تشریح عملکرد هیات اجرایی و کمیته‌های ستاد انتخابات شهرستان کرمان پرداخت و افزود: درحال حاضر علاوه بر امنیت، انتخابات در اولویت کار فرمانداری قرار دارد.

وی ادامه داد: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر حق‌الناس بودن آرای مردم، برگزاری انتخاباتی سالم با حضور حداکثری مردم، پر شور و به دور از فضای تبلیغاتی و حاشیه‌ای، بدون توجه به گرایشات سیاسی اشخاص، وظیفه شرعی، قانونی و اخلاقی ما مسئولان و عوامل اجرایی به عنوان مجریان انتخابات است که امیدواریم به یاری خداوند متعال و همکاری و همدلی تمامی عوامل به ویژه هیات‌های اجرایی و نظارت، انتخاباتی سالم خواهیم داشت.

رئیس حوزه انتخابیه کرمان و راور با اشاره به سیستم برگزاری انتخابات یادآور شد: برگزاری انتخابات به تنهایی توسط یک گروه یا هیات امکان‌پذیر نخواهد بود و هیات‌های اجرایی، نظارت، بازرسی، نیروهای امنیتی و غیره در برگزاری انتخابات مشارکت دارند و عوامل برگزار کننده افرادی سالم، معتمد و باتجربه از میان اقشار مختلف مردم هستند.

بابایی تعامل و همکاری را اصل کار در برگزاری انتخابات عنوان کرد و گفت: این تعامل از لحظه شروع تا پایان انتخابات ادامه خواهد داشت و اگر ارتباط میان اعضا شعبه از نماینده فرماندار تا اعضا، ناظرو بازرس  بهبه صورت مطلوب برقرار شود به طور قطع انتخابات به خوبی برگزار می‎شود.

وی با تأکید به لزوم دقیق بودن عوامل برگزارکننده انتخابات تصریح کرد: در انتخابات جای هیچ آزمون و خطایی وجود ندارد و هیچ اشتباهی از هیچ یک از عواملِ دخیل در انتخابات پذیرفته نیست زیرا با آموزش عوامل اجرایی انتخابات اعم از اجرایی، نظارت، بازرسی و غیره باید افزایش ضریب دقت را بالا برد.

فرماندار کرمان اعتمادسازی و جلب اعتماد مردم در انتخابات با هدف افزایش شور انتخاباتی را یکی از وظایف مسئولان امر انتخابات برشمرد و گفت: نظم و انضباط در انتخابات از دیگر مولفه‌های مهم در این زمینه است.

بابایی با اشاره به برخی برداشت‌های متفاوت از قانون توسط هیات‌های اجرایی و نظارت بیان داشت: ملاک عمل ما در انتخابات فقط قانون است اما گاهی برداشت‌های متفاوت از قانون وجود دارد باید در جلسات مشترک هیات‌های اجرایی و نظارت با استناد به قانون و استعلام از مراجع قانونیِ مافوق  این گونه مسائل را حل کرد و اجازه ندهیم برخی افراد از فضای ایجاد شده سوءاستفاده کنند.

وی با اشاره به تعداد داوطلبین ثبت‌نام شده برای  شرکت در  یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و وضعیت بررسی صلاحیت آنها در هیات‌های اجرایی و نظارت شهرستان و استان تصریح کرد: بعد از بررسی صلاحیت داوطلبین در هیات‌های ۲ گانه اجرایی و نظارت شهرستان و استان و همچنین انصراف برخی از داوطلبین، تاکنون مجموعاً ۵۵ نفر مجوز ورود به رقابت نهایی انتخابات را دریافت کرده‌اند.

وی تعداد شعب اخذ رای شهرستان‌های کرمان و راور را ۴۶۸ شعبه اعلام کرد و افزود: از مجموع ۴۶۸ شعبه، ۳۸۵ شعبه ثابت و ۸۳ شعبه سیار است و  در شهرستان کرمان ۴۳۲ شعبه نهایی شده که ۳۶۹ شعبه ثابت و ۶۳ شعبه سیار است.

رئیس هیات اجرایی حوزه انتخابیه کرمان و راور با اشاره به میانگین افزایش سه درصدی شعب در سطح کشور و افزایش تعداد شعب در شهرستان کرمان را ۸۵.۸ درصد اعلام و تصریح کرد: با هدف رفاه حال شهروندان برای مشارکت حداکثری در انتخابات افزایش شعب در دستور کار قرار گرفت و براساس قانون و طی مراحل قانونی این کار صورت گرفت و علاوه براین تک تک شعب با دستور کار تعداد تعرفه‌های دریافتی و تعداد آراء مستند به انتخابات دوره دهم مجلس مورد بررسی قرار گرفتند و اصلاحاتی درخصوص میزان تعرفه‌های واگذار شده صورت گرفت.