تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۷

سمنان- ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان گفت: کمپ کویرگردی به منظور رونق گردشگری در شهر سمنان ایجاد می‌شود.

مهدی جمال روز شنبه در نشست کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان سمنان در سالن مدیریت بحران استانداری ابراز داشت: پژوهش‌های لازم برای رونق گردشگری در زمینه کویرگردی به عنوان یک مطالبه مردمی در حال پیگیری است.
وی ادامه داد: یکی از کارهای مهم گردشگری نظارت بر تاسیسات گردشگری شامل رستوران و پذیرایی و اقامتی برای ارایه خدمات مطلوب است که امسال با وجود کمبود نیروی انسانی و اعتبارات، نظارت‌ها نسبت به سال‌گذشته افزایش یافته است.
جمال یادآور شد: آموزش و فرهنگ‌سازی در برخورد با گردشگران در رونق گردشگری تاثیرگذار است و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان آموزش رانندگان و راهنمایان تورهای گردشگری را در اولویت کاری خود قرار داده است.
وی با بیان اینکه ظرفیت اقامتی استان سمنان بیش از یک‌هزار تخت است، خاطرنشان کرد: در صورت اقامت پنج‌هزار گردشگر به صورت همزمان، استان سمنان با کمبود مراکز اقامتی مواجه می شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان یادآور شد: تقویت تاسیسات گردشگری به صورت مجتمع خدماتی و رفاهی گره‌گشای کمبود فضای اقامتی است.
جمال تصریح کرد: توسعه گردشگری روستایی در اولویت برنامه‌ریزی‌ها برای رونق گردشگری استان سمنان است و برای تحقق این راهبرد باید دهیاران و اهالی روستاها مورد آموزش قرار بگیرند.
وی اضافه کرد: برای تبدیل سمنان از معبر به مقصد گردشگری و مقصد سرمایه‌گذاران برای توسعه این صنعت باید همه دستگاه‌های اجرایی کمک کنند.
مدیر کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: ۵۰ طرح سرمایه‌گذاری گردشگری با مشارکت بیش از ۵۲۰ میلیارد ریال و پیش‌بینی اشتغال سه هزار و ۸۷۸ نفر از سوی بخش خصوصی در حال احداث است.
وی خاطرنشان کرد: سمنان تنها استان در کشور است که موزه بزرگ ندارد و به دستور وزیر ساخت موزه با جدیت پیگیری می‌شود، ۴۵میلیارد ریال برای ساخت و تکمیل موزه بزرگ سمنان در نظر گرفته شده که پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال آینده تکمیل شود.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان گفت: سمنان اولین استان در کشور است که به زودی از گردشگری دیجیتال رونمایی می‌کند.
۱۵ هتل، ۲ هتل آپارتمان، یک متل، پنج مجتمع گردشگری، ۸۱ اقامتگاه بومگردی، ۵ مهمانپذیر و ۲۳ خانه مسافر در استان سمنان وجود دارد.
بیش از یک هزار و ۸۳۳ اثر تاریخی، فرهنگی، طبیعی و معنوی در استان سمنان شناسایی شده و ۸۱۳ اثر از این تعداد در فهرست آثار ملی  ثبت شده که ظرفیتی بزرگ برای جذب سرمایه‌گذاران است.