مرتضی عظیمی فر روز شنبه در نشست خبری اظهار داشت: پیشرفت علمی در کشور ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی رشد چشمگیری داشته به طوری که ۱۶ برابر نسبت به میانگین دنیا این رشد به ثبت رسیده است.
وی با بیان اینکه ایران رتبه ۱۴ علمی در جهان و رتبه ۱۳ زیست فناوری را دارد افزود: بسیج علمی همواره با حمایتهای مادی و معنوی به شرکتهای دانش بنیان کمک میکند تا به بازیابی و نوسازی رسیده و در مسیر پیشرفت حرکت کنند.
مسؤول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری خراسان جنوبی استفاده از مرکز رشد و خلاقیت را برای افراد مبتکر و خلاق رایگان اعلام کرد و گفت: این افراد با استفاده از ظرفیتهای موجود میتوانند ایدههای خود را به تولید برسانند و در قالب تسهیلات نیز حمایت میشوند.
وی خانه نخبگان را یکی دیگر از ظرفیتهای بسیج علمی در حمایت از جامعه علمی برشمرد و اظهار داشت: مسایل و نیازهای استان به کمک دستگاههای اجرایی شناسایی و سعی شده با افراد توانمند مبتکر و خلاق مسایل استان حل شود.
عظیمی فر تاکید کرد: سیاست بر این است موضوعات علمی براساس نیازهای استان پیگیری و این نیازها به جامعهای که توانمندی دارند، وصل شود.
وی با بیان اینکه تجاریسازی حلقه مفقود ایده تا تولید است گفت: در زمینه تجاریسازی محصول نیز کمکهایی به این شرکتهای دانشبنیان میشود که از فرصت کارگاههای خلاق میتوانند بهره ببرند.
مسؤول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه انصارالرضا (ع) خراسانجنوبی به معرفی یکی از کارگاههایی که با حمایت بسیج علمی و پژوهشی فعالیت خود را شروع کرد، پرداخت و گفت: این کارگاه محصولات ارگونومیک را ثبت اختراع و هم اکنون تولید میکند.
وی افزود: کل سرمایهگذاری این کارگاه ۱۸۰ میلیون تومان است که ۱۵۰ میلیون تومان توسط یک سرمایهگذار و ۳۰ میلیون نیز توسط جوان نخبه مخترع محصول، تأمین شده و سازمان بسیج علمی نیز پنج میلیون تومان تسهیلات ارائه کرده است.
در پایان نشست خبری کارگاه تولیدی محصولات ارگونومیک از جمله پشتیهای ماساژور با حضور مسوولان سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی و خبرنگاران افتتاح شد.
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۶
بیرجند - ایرنا - مسؤول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه انصارالرضا (ع) خراسانجنوبی گفت: با حمایتهای انجام شده ۲۵ شرکت نوآور در پردیس شرکتهای دانش بنیان بسیج خراسان جنوبی استقرار یافتند و مشغول فعالیت هستند.