علی زینی وند روز شنبه در نشست بررسی و حل مشکلات حوزه مخابرات سیستان و بلوچستان در فرآیند انتخابات که با حضور استاندار این استان و فرمانداران به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد اظهار داشت: انتخابات امسال به نسبت سالهای گذشته از حساسیت بیشتری برخوردار است.
وی ادامه داد: امسال در هزار و ۶۸۹ شعبه سیار و ثابت انتخاباتی سیستان و بلوچستان دستگاه الکترونیکی احراز هویت وجود دارد و دیگر از کامپیوتر استفاده نمیشود.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: هیچ شعبه اخذ رای در این استان بدون دستگاه الکترونیکی کار نخواهد کرد.
وی تصریح کرد: آموزش چگونگی استفاده از این دستگاه بسیار مهم است و به همه شعب انتخاباتی و فرمانداریها ابلاغ شده حداقل ۲ نفر در مورد آموزش کار با این دستگاه و جزییات مربوط به آن آموزش ببینند.
زینی وند بیان کرد: موضوع دیگر در اینباره، شعب آنلاین و آفلاین است که باید مخابرات و فرمانداریها سعی کنند شعب آفلاین به حداقل مورد خود برسند.
وی ادامه داد: همچنین سعی شود خط سیر تعریف شده توسط مراکز انتخاباتی تغییر نکند.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: امسال امکان فعال سازی شعب انتخابی و استفاده از دستگاهها حتما با حضور نماینده فرمانداری و ناظر شورای نگهبان همزمان با اعلام وزیر کشور انجام میشود.
وی اظهار داشت: امسال با توجه به الکترونیکی شدن انتخابات دستگاههای رای گیری ساعت ۲۴ روز جمعه اتوماتیک غیر فعال میشوند و نیاز است کاربران توجه بیشتری داشته و مردم در موعد مقرر برای رای گیری حضور پیدا کنند.
زینی وند گفت: از جمله مزیتهای دستگاههای احراز هویت نمایش وضعیت فرد رای دهنده مانند در قید حیات یا فوت بودن و موارد از این دست است.
به گزارش ایرنا، این نشست با حضور استاندار سیستان و بلوچستان، معاونان استاندار و مسوولان حوزه مخابرات برگزار و فرمانداران شهرهای حوزه انتخاباتی این استان به صورت ویدئو کنفرانس به بیان مشکلات و راه حلهای خود در حوزه مخابراتی پرداختند.