سورنا ستاری شامگاه شنبه در دیدار با امام جمعه شهرکرد، تعداد شرکتهای دانشبنیان کشور را ۴ هزار و ۸۰۰ شرکت اعلام کرد و افزود: این تعداد به زودی به ۵ هزار شرکت میرسد و در کنار آن چندین هزار استارتآپ در کشور فعال شده است.
وی با بیان اینکه پول نفت فرهنگ اصیل کارآفرینی را از میان برده است، گفت: توسعه شرکتهای دانش بنیان تلاشی برای احیای این فرهنگ است.
به گفته وی، در شرایط تحریم این شرکتهای دانشبنیان هستند که در خوداتکایی و وابسته نبودن به خارج ، تلاش کردهاند و نقش بسزایی در بیاثر کردن این تحریمها ایفا کردند.
وی افزود: در راستای مقابله با تحریمها برنامههای قابل توجهی در قالب بهرهگیری از ظرفیتهای داخل، به ویژه نیروی انسانی توانمند کشور در دستورکار قرار گرفته است.
ستاری، با بیان اینکه دیگر نمیتوان امور کشور را با پول نفت اداره کرد، اظهار داشت: در هر حوزهای که تحریمها اثر کرده، ناشی از خامفروشی است از همین رو با تکیه بر اقتصاد دانشبنیان باید این شکنندگی را برطرف کرد.
معاون علمی و فناوری رییسجمهوری، نیروی انسانی باهوش و توانمند را بزرگترین ثروت کشور دانست و گفت: نیروی انسانی کشور در برخی شاخصها رتبههای اول و دوم جهان را دارد و باید این ظرفیت را به اقتصاد بزرگ تبدیل کنیم.
وی همچنین عملکرد استان چهارمحال و بختیاری در حوزه پارک علم و فناوری را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: این در حالی است که فعالیتهای صورت گرفته با ظرفیتهای موجود سنخیت ندارد و باید تلاش حمایت بیشتری انجام گیرد.
دیدار از واحد رشد دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، نشست با نخبگان و فعالان شرکتهای دانشبنیان پارک علم و فناوری، رونمایی از ۴محصول فناورانه، شرکت در نشست شورای اداری و سخنرانی در جمع مردم از برنامههای سفر معاون علمی و فناوری رییسجمهوری به استان چهارمحال و بختیاری بود.
به گزارش ایرنا، همزمان با سفر جمشید انصاری معاون رییس جمهوری و رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور ۵۵ طرح بهرهبرداری شد و با حضور سورنا ستاری معاون علمی پژوهشی رییس جمهوری و رییس بنیاد ملی نخبگان ۴ طرح فناورانه در هشتمین روز از دهه فجر در چهارمحال و بختیاری رونمایی شد.