دکتر رضا عباسی روز یکشنبه در نشستی با خبرنگاران ایرنا در خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز زاهدان اظهار داشت: ۲ میلیون و ۱۱۰ هزار و ۶۱۴ نفر از جمعیت حدود ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفری استان زیرپوشش بیمه سلامت قرار دارند.
وی گفت: این تعداد بیمه شده در پنج صندوق کارکنان دولت، سایر اقشار، بیمه سلامت همگانی، روستاییان و عشایر و صندوق ایرانیان تحتپوشش هستند.
مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان افزود: ۸۲۶ موسسه طرف قرارداد داریم که ۴۶ موسسه دولتی، ۵۶۰ موسسه خصوصی و ۲۲۰ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی است.
وی بیان کرد: چهار هزار و ۸۰۰ خدمت و ۲ هزار و ۴۵۰ قلم دارو و ۴۸ هزار لوازم مصرفی و تجهیزات پزشکی تحت پوشش بیمهای داریم.
عباسی ادامه داد: در سال ۹۸ چهار طرح استحقاق سنجی، نسخه نویسی الکترونیکی، تبادل اسناد بستری و نظام ارجاع و پزشک خانواده را داشتیم که در این طرح در بیمارستانهای دولتی افرادی که به این مراکز مراجعه و مشخصات خود را ارائه میکردند مشخص میشد دفتر بیمه دیگری دارند یا خیر که تاکنون حدود ۱۸۳ هزار و ۵۱۸ مورد در این طرح پایش و شناسایی شدند.
وی گفت: از اول سالجاری تاکنون ۵۰۴ میلیارد تومان به پزشکان، داروخانهها و مراکز خصوصی بابت هزینههای درمان بیمهشدگان استان پرداخت شده است.
مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان افزود: مددجویان شهری کمیته امداد امام خمینی(ره)در سال ۹۸ شامل ۲۶ هزار و ۷۸۸ نفر هستند که تا دیماه ۶ میلیارد و ۳۳۰ میلیون تومان هزینه درمان این مددجویان و ۱۳۰ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان هزینه درمان روستاییان و عشایر تحت پوشش بیمه سلامت استان بوده است.
وی اظهار داشت: افراد ناشناس، اتباع خارجی و زندانیان و افراد تحت تکفل آنها در صورت بیمه نبودن تحت پوشش بیمه سلامت قرار میگیرند و هزینه درمان آنها در زمان بستری پرداخت میشود.
عباسی خاطرنشان کرد: ۷۰ درصد جمعیت سیستان و بلوچستان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
وی گفت: در طرح نسخه نویسی الکترونیک نیز از ۵۶۰ نفر شرکای کاری ۱۵۸ نفر هماینک در طرح حضور دارند و تعداد نسخ از ابتدای این طرح تاکنون ۲۰ هزار و ۲۴۷ نسخه و اقلام تجهیز شده ۵۹ هزار و ۷۱۰ مورد بوده و در مجموع تا کنون۷۰ پزشک، ۱۲ آزمایشگاه، ۶۸ داروخانه و هشت مرکز تصویربرداری با این طرح همکاری میکنند.
مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان افزود: در حوزه پروژه تبادل اسناد الکترونیکی از ۱۷ بیمارستان ۱۳ بیمارستان دولتی دانشگاهی داخل طرح هستند و ۱۴ هزار و ۴۹۶ پرونده در قالب این طرح به مرحله صورت حساب رسیده است.
وی بیان کرد: در قالب آزمون وسع برای طرح بیمه سلامت اجباری ۱۴ هزار و ۶۲۳ سرپرست خانوار درخواست آزمون دادند و تاکنون چهار هزارو ۹۴۳ مورد دفاتر در قالب این طرح صادر شده است.
عباسی گفت: در حوزه سیل جنوب سیستان و بلوچستان که با خود سیل همدلی شیعه و سنی را پدید آورد، بیمه سلامت در کنار مردم بوده و به دفاتر پیشخوان مناطق ابلاغ شد تا شرایط صدور دفاتر را برای افراد آسیبدیده تسهیل کنند.