«حسین نقاشی» روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره فهرست انتخاباتی تهران که با نام لیست انتخاباتی اصلاحطلبی در فضای مجازی منتشر شده، گفت: آخرین مصوبه شورایعالی سیاستگذاری اصلاحطلبان به روشنی در این مصوبه به صراحت اعلام شده این شورا در تهران لیست انتخاباتی ارائه نمیدهد. اما احزاب عضو این امکان را دارند که با هویت حزبی خود در تهران لیست انتخاباتی تهیه و برای داوطلبان خود تبلیغ کنند
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران اسلامی افزود: وقتی شورایعالی به عنوان بالاترین نهاد اجماعی اصلاح طلبان برای ارائه لیست واحد به جمعبندی نرسیده است، احزاب عضو هم باید نسبت به این موضع رعایت کنند. اگرچه چند حزب اصلاحطلب تلاش دارند با برند ائتلافی اصلاح طلبان وارد انتخابات شوند که این کار آنها نقض غرض است.
نقاشی، لیست منتشر شده را گمانهزنی و خبرسازی دانست و خاطرنشان کرد: از زمانی که شبکههای اجتماعی وارد عرصه خبررسانی شده، در آستانه هر انتخابات، اسامی و لیستهایی ارائه میشود به همین روال لیستهایی که با عنوان و برند اصلاحطلبی بیرون میآید سندیت ندارد.
وی درباره شمار نامزدهای اصلاحطلب، عنوان کرد: تعداد انگشتشماری از اصلاحطلبان به شکل قطره چکانی در روزهای اخیر تاییدصلاحیت شدهاند که این امر چیزی از اعتراض ما که گلایه از کلیت رسیدگی به صلاحیت ها بود کم نمیکند.
نقاشی گفت: سوال و اعتراض اصلی ما این است که عملکرد نهادهای انتخاباتی در پروسه رسیدگی به صلاحیتها قانونی، شفاف و عادلانه نبوده است..
وی این روند را مانع هرگونه برنامهریزی و سیاستگذاری برای اصلاح طلبان عنوان کرد و گفت: در سال ۹۴ شرایط به گونهای بود که اصلاحطلبان به لیست رسیدند ولی در این شرایط استراتژی اصلاحطلبان در تهران ارائه نکردن لیست است.
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت اظهار کرد: اگر نیروهای تشکیلاتی و کسانی که برای جامعه و رای دهندگان شناختشدهاند تایید میشدند؛ راهبرد دیگری اتخاذ میکردیم؛ اما در این دوره دست ما واقعا بسته بود و نیروی کیفی و موثری برای مجلس نداشتیم.
نقاشی ادامه داد: استراتژی قبلی اصلاحطلبان درباره ارائه لیست امید اقتضای آن شرایط بود حتی از دو نفر از اصولگرایان معتدل را هم در لیست قرار دادیم ولی با توجه به بازخوردهایی که از جامعه دریافت کردیم، تکرار آن روند در این شرایط صحیح و مفید نیست.
وی خاطرنشان کرد: در بخش دوم مصوبه شورایعالی سیاستگذاری آمده است که احزاب عضو میتوانند در تهیه لیست و تبلیغات انتخاباتی در تهران اقدام و با دیگر احزاب همسو وارد گفتوگو و جمعبندی شوند. مصوبه شورای پیامش عدم مشارکت نیست بلکه میگوید، امکان رقابت عادلانه و برابر با رقبا در این دوره از انتخابات وجود ندارد و جامعه رای اصلاحطلبی تکرار مسیر و استراتژی چون سال ۸۴ را نمیپذیرد.