بهگزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو، «محمدصادق قاضیزاده» رییس پژوهشگاه نیرو گفت: ورود به حوزه برقیسازی نقلیه عمومی، فرصت خوبی است و با همکاری موثرتر ستاد توسعه فناوریهای حوزه فضایی، حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، فعالیت وزارت نیرو در این زمینه توسعه خواهد یافت.
وی افزود: اکنون این نگاه در صنعت برق ایجاد شده است که خودرو برقی مشکلی برای شبکه نیست بلکه یک فرصت است.
رییس پژوهشگاه نیرو تصریح کرد: وزارت نیرو این رویکرد را دارد و محققان پژوهشگاه نیرو در مرکز توسعه فناوری خودروهای برقی بهطور جدی بر این موضوع متمرکز هستند.
«منوچهر منطقی» دبیر ستاد توسعه فناوری فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با ابراز خرسندی از امضای این تفاهمنامه گفت: دانش علمی و فنی برای ساخت خودروهای برقی وجود داردو امید است با امضای تفاهمنامههای همکاری و حمایت ارگانهای دولتی، زیرساختهای لازم برای توسعه صنعتی خودروهای برقی فرهم شود.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای حوزه فضایی، حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری عنوان کرد: ستاد توسعه فناوری فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از شرکتها و ایده پردازان این حوزه حمایتهای لازم را خواهد داشت.
وی ابراز امیدواری کرد که با حمایت وزارت نیرو و اجرای تفاهمنامه زیرساختهای لازم برای احداث ایستگاههای شارژ خودروهای برقی فراهم شود.
منطقی گفت: با توجه به کارهای ریشهای که در وزارت نیرو و مجموعه پژوهشگاه نیرو انجام شده، بهنظر میرسد زیرساختها جامع و کامل دیده شده و مسیرموفقی خواهد داشت و این ستاد هم در مسیری که در پیش گرفته شده و در هر جا که لازم است تسریعی در کار باشد حمایت کرده و در کنار پژوهشگاه خواهد بود.
چندی پیش، « محمدحسن متولیزاده» مدیرعامل توانیر با صدور حکمی «غلامعلی رخشانیمهر » را به عنوان مسوول طرح تامین زیرساخت و توسعه حمل و نقل برقی منصوب کرد.