محسن خنداندل روز یکشنبه و در پیش همایش بزرگداشت روز ملی مهندسی در دانشگاه فردوسی مشهد افزود: در این همایش سعی شده است تا فضای مناسبی برای معرفی دانشجویان خوش فکر و ایده، به صاحبان صنایع فراهم شود زیرا دانشگاه محل رابطه سازی برای یافتن شغل مناسب برای پس از دوران فراغت از تحصیل هم هست.
وی ادامه داد: در طول ۳۰ سال گذشته مطالب تدریس شده در دانشگاه ها به سختی به روز شده است و فقط بر ارائه مطالب دانشی تاکید شده است و طرحهای کارورزی و کارآموزی کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
رییس انجمن شرکتهای فنی، مهندسی و مشاوره ای استان خراسان رضوی گفت: انجمنهای مردم نهاد در ارتقای جایگاه علمی، فرهنگی و اجتماعی در جامعه نقش به سزایی دارند تا برنامه های فردی به صورت گروهی قابل اجرا شود و این انجمن ها در حوزههای مختلف دنیا فعال هستند.
خندان دل افزود: انجمن شرکتهای فنی، مهندسی و مشاوره ای استان خراسان رضوی در طول ۱۸ سال فعالیت خود افزون بر ۱۵۰ عضو دارد و از سال ۹۱ برنامه ریزی قدردانی از فعالیتهای مهندسی در همایش روز ملی مهندس که مصادف با تولد خواجه نصیر الدین طوسی است را در تاریخ پنجم اسفند ماه برگزار می کند.
وی ادامه داد: یکی از محورهای این همایش نیز قدردانی از فعالیتها، طرحها و پایاننامه های مهندسی است تا انگیزه ای برای دانشجویان شود و در عین حال این افراد به صنعتگران و مدیران شرکتهای مهندسی و مشاورهای معرفی شوند.
رییس انجمن شرکتهای فنی، مهندسی و مشاوره ای استان خراسان رضوی گفت: همچنین طرحهای دانشجویی که قابل اجرا در اندازه های آزمایشگاهی و واقعی باشد نیز در این همایش مورد تقدیر قرار میگیرد.
خندان دل افزود: از ۱۸ دانشگاه فعال در استان خراسان رضوی ۱۲ دانشگاه در این همایش حضور خواهند داشت و به همین دلیل داوری ایدههای دانشجویی در طرحها و رسالهها بر عهده استادان این دانشگاهها قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۸
مشهد - ایرنا - رییس انجمن شرکتهای فنی، مهندسی و مشاوره ای استان خراسان رضوی گفت: با توجه به فاصله زیاد بین آموزش آکادمیک با محیط کسب کار و همچنین نگاه مدرک گرایانه موجود در دانشگاهها نیاز است تا دانشجویان برای دست یابی به شغل مهارت نیز داشته باشند.