باد شدیدی که روز گذشته برای ساعات تمامی مناطق مازندران را درنوردید، بر اساس گزارش هواشناسی بیشترین سرعت را در رامسر با ۸۲ کیلومتر بر ساعت داشت. سرعت این تندباد در قائمشهر به ۷۲ کیلومتر و در ساری هم به ۶۱ کیلومتر رسید.
علی اصغر احمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : با توجه به اینکه بیشترین شدت وزش باد در مازندران در رامسر با سرعت ۸۲ کیلومتری ثبت شد ، حدود ۱۰ واحد مسکونی در تنکابن و کلاردشت از نظر سقف و سربندی خانه ها خسارت دیدند.
وی در خصوص برآورد هزینه خسارت های اخیر در مازندران ، گفت : کارشناسان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ارزیابی خسارت های اخیر تندباد و باران شدید در مازندران را بررسی خواهند کرد و پس از آن تسهیلات و کمک های بلاعوض به آنها پرداخت می شود.
مدیرکل بحران استانداری مازندران در خصوص شرایط فعلی راههای مازندران هم توضیح داد : با توجه به بارش برف در مناطق کوهستانی و بالادست ، تمامی جاده ترانزیتی و اصلی استان باز است و راههای تعدادی از روستاهای در غرب مازندران با قطعی موقت مواجه هستند.
احمدی طول مسیر رودخانه های مازندران را پنج هزار کیلومتر اعلام کرد و افزود : حدود ۵۰۰ کیلومتر از این مسیر از محدوده مناطق مسکونی استان عبور می کند که در مواقع بارش باران و سیلابی شدن، به واحدها این مناطق خسارت وارد می کند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران گفت : در سال های گذشته و آسیب های ناشی از حوادث طبیعی در مازندران نشان می دهد که ۸۹۴ کیلومتر از مسیر رودخانه های استان که از مناطق مسکونی، جنگل و کوه عبور می کنند مناطق پرخطر به شمار می روند که هر از گاهی باعث بروز حوادثی نظیر تخریب واحدهای مسکونی و خسارت به راههای می شوند که در این سال ها ۱۷۳ کیلومتر از این مسیر لایروبی و دیوارسازی ۴۲ کیلومتر نیز انجام شده است.
احمدی همچنین از آزادسازی بیش از ۱۰۴ هکتار از بستر و حریم رودخانه های مازندران در سال های اخیر خبر داد و افزود : اقدامات انجام شده باعث شد تا در حوادث طبیعی اخیر خوشبختانه از این ناحیه دچار مشکل و یا خسارتی نشویم.
در دو سیل اسفند ۹۷ و فروردین ماه ۹۸ حدود ۱۸ هزار میلیارد ریال به بخش های مسکونی، زیربنایی و کشاورزی مازندران خسارت وارد شد.