همدان- ایرنا- ۲ واحد تولیدی شامل مرغداری گوشتی ۳۰ هزار قطعه‌ای و تولید انواع شوری و رب با ظرفیت تولید سالانه هشت هزار و ۳۵۰ تن همزمان با دهه مبارک فجر در شهرک صنایع غذایی بهاران شهرستان بهار بهره‌برداری شد.

فرماندار بهار در این آیین گفت: این طرح با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال احداث شده و برای ۴۰ نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد شده است.

احسان قنبری افزود: همچنین مرغداری گوشتی ۳۰ هزار قطعه ای واقع در سنگ سفید شهرستان بهار با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

وی گفت: پیش بینی می‌شود این واحد ۲۷۰ تن گوشت مرغ در سال تولید کند و به طور مستقیم برای ۶ نفر اشتغال ایجاد کرده است.

فرماندار بهار خاطرنشان کرد: دهه فجر امسال ۶۹ طرح عمرانی در حوزه‌های مختلف با ۵۷ میلیارد تومان اعتبار در این شهرستان بهره‌برداری شد.

قنبری خاطرنشان کرد: همچنین در این ایام عملیات اجرایی هفت طرح با هشت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان آغاز شده است.