تهران- ایرنا- برنامه‌ نشست‌های پژوهشی سی‌وپنجمین جشنواره موسیقی فجر مشتمل بر بررسی تخصصی موسیقی از زوایای مختلف تاریخی و دینی همچنین نگاهی به تاریخ ترانه‌سرایی و تاثیر فضای مجازی در این حوزه اعلام شد.

به گزارش ستاد خبری سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر، نخستین نشست با موضوع بررسی مرز حرمت در موسیقی از نگاه اسلام با سخنرانی محمدحسین نواب و مهدی همازاده ابیانه روز شنبه (۲۶ بهمن)، دومین نشست با عنوان بررسی بداهه‌نوازی در موسیقی ایران با سخنرانی هوشنگ فرهانی و محمود بالنده روز یکشنبه (۲۷ بهمن)، روند ترانه سرایی در تاریخ موسیقی ایران با سخنرانی عبدالجبار کاکایی و محمد مفتاحی روز دوشنبه (۲۸ بهمن) تأثیر فضای مجازی بر هنر موسیقی و رسانه ها با سخنرانی حامد عنقا و امیر ناظمی روز سه شنبه (۲۹ بهمن) و نشست بررسی سیر تغییرات موسیقی پاپ در سه دهه اخیر با سخنرانی بهروز صفاریان و محسن رجب پور روز چهارشنبه (۳۰ بهمن) برگزار می شود. 
نشست های پژوهشی سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر ۲۶ تا ۳۰ بهمن ساعت ۱۵ تا ۱۷ در سالن باربد فرهنگستان هنر واقع در تقاطع خیابان ولیعصر و خیابان طالقانی برگزار می شود و علی جعفری کارشناس‌مجری برنامه است.

سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر به ریاست محمد الهیاری مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیری شاهین فرهت از چهارشنبه ۲۳ بهمن تا روز چهارشنبه ۳۰ بهمن در تالار وحدت، تالار رودکی، بنیاد آفرینش‌های هنری هنری نیاوران، تالار سوره حوزه هنری، مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی و سالن میلاد نمایشگاه بین المللی میزبان مخاطبان خواهد بود و ۸۲ گروه موسیقی در بخش‌های موسیقی دستگاهی، نواحی، کلاسیک، بین‌الملل، پاپ، ارکسترال، تلفیقی، بانوان، کودک و نوجوان با ۹۰ اجرا در ۸۰ نوبت به اجرای برنامه می‌پردازند.

جشنواره های استانی موسیقی فجر با حمایت ویژه سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر و در راستای همراهی با مردم سیل زده از استان سیستان و بلوچستان آغاز می شود. گروه‌های بومی استان سیستان و بلوچستان در این دوره جشنواره از ۲۰ تا ۲۵ بهمن در شهرهای زاهدان، چابهار، نیک شهر و قصرقند اجرا می کنند.