امروز دوشنبه در حالی لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد که همچنان نقش جبهه پایداری در این لیست مبهم است. اگرچه جبهه پایداری در گذشته مدعی وجود برخی نامهای مشترک در دو لیست ائتلاف نیروهای انقلاب و جبهه پایداری شده بود اما به نظر میرسد مثل دوره پیشین انتخابات مجلس، جبهه پایداری لیست جدایی برای انتخابات ارائه کند. البته در لیست منتشر شده، اسامی افرادی نزدیک به جبهه پایداری و حتی عضو این جبهه نیز به چشم میخورد.
لیست منتشرشده توسط شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی به چهار بخش «پیشکسوتان»، «بانوان»، «روحانیون» و «جوانان» تقسیم میشود که این لیست تا پایان روز گذشته در سه بخش اول نهایی شده بود که امروز با اضافه کردن لیست جوانان تکمیل شد.
لیست کامل نامزدهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در بخش پیشکسوتان شامل محمدباقر قالیباف، مصطفی میرسلیم، عبدالحسین روح الامینی، جلیل بشارتی، کیومرث هاشمی، عزتالله اکبری، الیاس نادران است.
در بخش بانوان لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، زهره الهیان، فاطمه رهبر، فاطمه قاسمپور، عاطفه خادمی، سمیه رفیعی، سوده نجفی قرار دارند و سیدرضا تقوی، سیدمحمود نبویان و سیدمحمد آقامیری در لیست روحانیان این ائتلاف هستند.
لیست جوانان که امروز نهایی شد نیز شامل مجتبی ثابتی، سید نظام الدین موسوی، سید محسن دهنوی، جواد نیکی ملکی، احمد نادری، علی جعفری، مالک شریعتی، امیر ابراهیم رسولی، مجتبی ابراهیمی، مجتبی رضاخواه، محسن پیرهادی و علی شمسیپور است.
سیدعلی یزدیخواه نامزد اختصاصی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در شهرری و سعید کرمی نامزد اختصاصی این ائتلاف در اسلامشهر است.
«محسن پیرهادی» سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا، نحوه انتخاب اعضای لیست را مبتنی بر نظرسنجی عنوان کرده و تاکید کرد که در حوزه انتخابیه تهران، در مجمع بسیار بزرگی نظرسنجی الکترونیکی برگزار شده و فهرست نفرات سه برابر ظرفیت در تمام بخشها اعم از چهرهها و افراد بالای ۴۹ سال، جوانان، بانوان و روحانیون مشخص شد.
وی، تقاطعگیری از فهرستهای ارسالی به دبیرخانه شورا و بررسی رزومهها و رای گیری فردبهفرد برای رسیدن به یک فهرست ۱۵۹ نفره که تمام نامزدهای جدی جریان انقلاب در آن حضور داشتهباشند و برگزاری یک مجمع بزرگ حدود هشت هزار نفری برای نظرسنجی را از دیگر مراحل تعیین نامزدها عنوان کرد.
عضو سابق شورای شهر تهران درباره نحوه انجام نظرسنجیها نیز گفت: اعضای این مجمع بزرگ هشت هزار نفری به شکل توزیع شده از تمام محلات شهر تهران انتخاب شده بودند و هر حزب و تشکل سیاسی-اجتماعی هم تعدادی نماینده معرفی کرده و این مجمع بزرگ، برآیندی از تمام تفکرات و نفرات انقلابی در سطح مردمی است که نظرسنجی از آنها به شکل الکترونیک انجام شد.
وی از تفکیک چهرههای شاخص با چهرههای جوان در مراحل نظرسنجی خبر داد و گفت: نکته قابل توجه در این نظرسنجی، آن است که چهرههای شاخص با جوانان یا بانوان مقایسه نمیشوند و آرای هر فرد در هر بخش، با نفرات دیگری در همان بخش مقایسه میشود. به این ترتیب در چهار بخش بانوان، جوانان، روحانیون و چهرههای شاخص و افراد بالای ۴۹سال، نفراتی تا سه برابر ظرفیت تعیین شدند.
پیرهادی، تعیین ترکیب نهایی هیات داوری یا انتخاب را بخش دیگری از فرایند نظرسنجی عنوان کرد و افزود: افراد انتخاب شده در این مرحله به همراه نفرات منتخب خود شورا، کمیتهای تشکیل دادند که وظیفه آن، انتخاب ۳۰ نفر از میان ۹۰ نفر منتخب در بخش قبل بود و هیات داوری با تشکیل جلسات خود، نامزدهای نهایی جریان انقلاب را براساس ظرفیتبندی بانوان، جوانان و چهرههای مشهور و مقبول اعلام کرد.