تهران-ایرنا- اعضای چهارمین کمیته رتبه‌بندی پایگاه‌های خبری، با حضور مسئولان مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نمایندگان این پایگاه‌هاانتخاب شدند.

به گزارش عصر دوشنبه روابط عمومی معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از میان نامزدهای مطرح شده برای نمایندگی پایگاه‌های خبری عمومی و اختصاصی به ترتیب آقایان بیژن مقدم مدیر مسئول پایگاه خبری الف و مسعود فاتح مدیر مسئول پایگاه خبری سیتنا با رای اعضای جلسه انتخاب شدند.

همچنین آقایان حبیب عباسی از پایگاه خبری شفقنا و علی اصغر شفیعیان از پایگاه خبری انصاف نیوز به عنوان دو سردبیر عضو کمیته رتبه‌بندی با رای مدیران مسئول حاضر در جلسه انتخاب شدند.

دور چهارم رتبه بندی پایگاه‌های خبری با برگزاری انتخابات اعضای کمیته آغاز و پس از مشخص شدن دو عضو هیات علمی وارد مرحله عملیاتی خواهد شد.

ارزیابی و رتبه بندی پایگاه های خبری

به گزارش ایرنا، ارزیابی و رتبه بندی پایگاه های خبری، براساس فرم های خوداظهاری و نظر کارشناسی کمیته هفت نفره متشکل از اساتید ارتباطات و نمایندگان منتخب مدیران مسئول پایگاه های خبری اعلام می شود.
نتایج رتبه بندی پایگاه های خبری بعد از نهایی شدن به مانند همیشه در سایت معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر می شود.
تاکنون چندین مرحله رتبه بندی توسط معاونت مطبوعاتی در خصوص روزنامه ها و مجلات، پایگاههای خبری و سایت ها و همچنین خبرگزاری ها انجام و نتایج آنها از طریق همین سایت اطلاع رسانی شده است.
روند رتبه بندی نشریات، خبرگزاریها و پایگاههای خبری در دولت تدبیر و امید با تغییرات رو به رشدی شاهد بود که توانست با اجرای دقیق ضوابط و قانون و از همه مهمتر تدوین شیوه نامه مربوط به رتبه بندی هر بخش از رسانه ها، اهتمام و توجه ویژه را رقم بزند.
از طرفی هم درادامه موضوع «شفاف سازی» عملکرد، اقدامات ،فعالیت ها ،دریافت و پرداخت ها و هزینه های مالی جشنواره ها، نمایشگاهها و همه رویدادهای فرهنگی و هنری و... در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بطور کامل در سایت اصلی وزارتخانه و همچنین سایت های معاونت ها و زیر مجموعه های آن منتشر و اطلاع رسانی شده و علاوه بر آن نیز از طریق رسانه ها به افکار عمومی هم اطلاع رسانی شده و خواهد.
سید عباس صالحی هم از ابتدای ورود و قبول مسئولیت به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این وزارتخانه در دولت دوازدهم همواره بر شفاف سازی، گفت وگو، تعامل با دیگران، قانونمند کردن فعالیت ها و اقدامات، اهتمام و توجه به رسانه های مجازی و مکتوب، اهتمام و توجه به همه استانها با توجه به برقراری عدالت فرهنگی و تکیه بر شعار «ایران تهران نیست» تاکید و در نشست ها، جلسات، دیدارهای جداگانه ای با اهالی فرهنگ، هنر و رسانه نیز بر استمرار آن تاکید داشته و دارد.