تهران - ایرنا - تهیه کننده و کارگردان فیلم «خورشید» با بیان علت دیر رسیدن این فیلم به سی‌وسومین جشنواره فیلم فجر، گفت: قصدم این بود تا با حضورم تنور این دوره از جشنواره را گرم‌تر کنم.

مجید مجیدی دوشنبه  شب در نشست خبری فیلم سینمایی «خورشید» درباره رسیدن فیلم به جشنواره، گفت: شرایط فیلمبرداری این فیلم خیلی سخت و برای خودم غیر ممکن بود به این دوره جشنواره برسد، اما تمام تلاش گروه بر رسیدن قرار گرفت.

وی افزود: چون این فیلم به جشنواره های بین المللی می رود، دوست داشتم برای نخستین بار در جشنواره کشور خودم حضور پیدا کند.

مجیدی اضافه کرد: شرایط فیلمبرداری در این فیلم از لحاظ فیزیکی و روحی سخت بود از این رو می خواستم با حضور با فیلم خورشید، تنور جشنواره را گرم کنم.

این هنرمند پیشکسوت کشور اظهار داشت: امروز ما جوانان توانمند و استثنایی درخشانی داریم که نشان می دهد سینمای ایران آینده درخشانی در پیش روی خود داشته و می توان افق های روشن را برای این هنر رقم زد.

وی درباره حضور علی نصیریان در این فیلم، گفت: حضور او در این پروژه مانند معجزه بود و حضورش با انگیزه و با صلابت بود.

مجیدی همچنین درباره انتخاب بازیگران کودک، گفت: ما بازی حدود ۴ هزار کودک دیدیم و برای پیدا کردن بازیگر مورد نظر به جز تهران به شهرهای دیگر رفتیم.

کارگردان فیلم خورشید، گفت: به جز مسولان همه افراد دربرابر کودکان کار که به نظرم عنوان نان آوران با غیرت برای آنها مناسب تر است، مسول هستیم.

مجیدی درباره سکانس پایانی فیلم هم توضیح داد: در پایان فیلم مشخص می شود، بازیگر اصلی فیلم که به دنبال گنج می گشت، متوجه می شود خود کودک گنج و زیر خاکی اصلی است.

کارگردان فیلم خورشید اظهار داشت: همه فیلم های من در یک راستا هستند و به نظرم کارگردان تنها یک فیلم می سازد و فیلم های دیگر شاخه هایی است که به درخت اضافه می شود.

مجیدی درباره لوکیشن تونل فیلم گفت: همه آن ساخته شده و تاکنون چنین تجربه ای در سینما وجود نداشت.

کارگردان فیلم خورشید با اشاره به اینکه در ماه های گذشته شاهد حوادث تلخی از جمله شهادت سردار سلیمانی و فاجعه هواپیما بودیم، گفت: مردم واقعا حقشان بیش از این میزانی است که بهشان توجه می شود.

مجیدی گفت: فیلم هایم نشان می دهد که دغدغه مردم را دارم.

وی در بخش دیگری از نشست فیلم خورشید با اشاره به اینکه حدود یک سال درگیر موضوع قتل غزاله شکور توسط آرمان عبدالعلی بودم، گفت: از خانواده غزاله می خواهم ببخشند، قطعا روح غزاله شکور نیز آرامش خواهد داشت.

علی نصیریان درباره نظرش در خصوص تحریم و حضور برخی از فیلم ها در جشنواره گفت: باید برای هر دو گروه ارزش قایل باشیم . البته مهرجویی پیش از موضوع تحریم اعلام کرده بود نمی خواهد در جشنواره حضور داشته باشند.

سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در یک نگاه

سی وهشتمین جشنواره فیلم فجر ۱۲ تا ۲۲ بهمن سال همزمان با گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به دبیری ابراهیم داروغه‌زاده برگزار و 22 بهمن ماه 98 با تجلیل از برتزین های بخش های مختلف این جشنواره به کار خود پایان خواهد داد.. 

در این دوره جشنواره، ۱۱۵ فیلم سینمایی به همراه ۳۶ فیلم مستند فرم ثبت‌نام جشنواره را تکمیل کرده‌اند که در میان فیلم‌های سینمایی، ۳۷ اثر به فیلمسازان اول اختصاص دارد.  این جشنواره شامل بخش های مختلف؛ از جمله مسابقه سینمای ایران یا سودای سیمرغ (فیلم های سینمایی داستانی/ پویانمایی فیلم‌های بلند داستانی که دارای پروانه ساخت یا نمایش از سازمان سینمایی باشند و تا قبل از بهمن ۱۳۹۸ اکران عمومی نشده و در هیچیک از رویدادها و جشنواره‌های سینمایی داخلی و خارجی به نمایش در نیامده باشند)،  نگاه نو (فیلم اول کارگردان: داستانی/ پویانمایی فیلمساز یا کارگردان اول، به هنرمندی اطلاق می‌شود که برای ساخت یا نمایش فیلم سینمایی خود برای نخستین بار، مجوزهای لازم و قانونی را از سازمان سینمایی کسب کرده باشد و پیش از این اثری از وی به عنوان فیلم سینمایی اکران یا در رویدادهای داخلی یا خارجی معرفی نشده باشد)،  مستند بلند، کوتاه داستانی (با زمان نمایش حداقل ۳ و حداکثر ۱۵ دقیقه)، مسابقه تبلیغات سینمای ایران و مسابقه تجلی اراده ملی است.

محمد احسانی، محمود اربابی، همایون اسعدیان، یلدا جبلی، رضا درستکار، سیدمحمود رضوی و حسین کرمی در این دوره از جشنواره اعضای هیات انتخاب فیلم‌های بخش سودای سیمرغ (مسابقه سینمای ایران) و نگاه نو (ویژه فیلم اول کارگردانان) هستند.

غیر از پردیس ملت به عنوان کاخ اصلی جشنواره که محل نمایش فیلم ها برای اصحاب رسانه است،  پردیس سینمایی آزادی، سینما استقلال، پردیس سینمایی ایران‌مال، پردیس سینمایی باغ کتاب، پردیس سینمایی تماشا، سینما جوان، پردیس سینمایی راگا، پردیس سینمایی زندگی، پردیس سینمایی فرهنگ، سینما فجر اسلامشهر (سالن اصلی)، پردیس سینمایی کوروش، پردیس سینمایی کیان، سینما ماندانا، پردیس سینمایی مگامال و موزه سینما در مناطق مختلف شهر تهران، سینماهای مردمی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر هستند.