سنندج - ایرنا - اداره کل فنی و حرفه‌ای و دانشگاه کردستان در راستای مسائل آموزشی تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

رییس دانشگاه کردستان عصر چهارشنبه در امضای این تفاهم نامه با تاکید بر نقش و جایگاه آموزش های مهارتی در تضمین جذب دانش آموختگان دانشگاهی در بازار کار اظهار داشت: تلفیق آموزش های آکادمیک و مهارتی می تواند نقش تاثیرگذاری را در اشتغال دانشگاهیان داشته باشد.

رحمت صادقی تامین فضای اداری مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی به همراه ملزومات مورد نیازوفق دستورالعمل مربوطه،اختصاص یک ردیف درآمد - هزینه جدید بنام مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی و انجام نیازسنجی آموزشی در ارتباط با مشاغل شناسایی شده از جمله تعهدات دانشگاه کردستان در این تفاهم نامه همکاری ذکر کرد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای کردستان هم  گفت: این همکاری آموزشی با دانشگاه کردستان در راستای اجرای طرح ملی توانمندسازی مهارتی دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهی با رویکرد اشتغال منعقد شده است.

سید جمیل احمدی اضافه کرد: این طرح ملی موضوع مصوبه مورخ شورای عالی اشتغال و بند "ت" ماده 4 برنامه ششم توسعه جمهوری اسلامی ایران و نیز تکالیف مقرر برای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ماده 9 تصویب‌نامه کارگروه منتخب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در خصوص برنامه اشتغال فراگیر است.

وی افزود: توانمندسازی دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهی در راستای برآوردن نیاز کشور به منابع انسانی کارآمد و دارای تجارب فنی، مهارتی و حرفه‌ای ، فراهم‌سازی بسترهای اشتغال مولد دانش‌آموختگان رشته‌های مختلف دانشگاهی و استفاده از ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی طرفین در راستای انجام ماموریت‌ها و تکالیف سازمانی از جمله اهداف دنبال شده جهت دستیابی طرفین در این تفاهم نامه همکاری است.

احمدی اضافه کرد: مجوز تاسیس مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه کردستان مطابق با ضوابط و مقررات ، همکاری با دانشگاه در طراحی و هدایت برنامه‌های مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی و آموزشی دانشجویان از تعهدات فنی حرفه‌ای در این تفاهم‌نامه است.

مدیرکل فنی حرفه‌ای کردستان اظهارداشت: همکاری در شناسایی و صدور ابلاغ برای اعضای شورای راهبری مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج و بررسی صلاحیت‌های فنی و تخصصی مربیان معرفی شده از سوی مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی از دیگر تعهدات فنی و حرفه ای در این تفاهم نامه است.

در حال حاضر ۱۶ مرکز آموزش فنی حرفه ای چارت دار دولتی و ۱۳۴ آموزشگاه فنی حرفه ای خصوصی در این استان مجوز فعالیت دارند که حدود ۷۵۰ مربی نیز در این مراکز مشغول به کار و آموزش هنرجویان هستند.